Intel Atom 1.66 ghz-s processzor. Vélemények/tapasztalatok?
kíváncsi lennék hogy hogy nézel filmet egy 10 colos kijelzőn....
kicsivel drágábban veszel egy notebookot....
Készülj fel hogy a mindenféle flash-es oldalon elég hamar össze fogja magát xarni, pl. egy youtube videó után erősen elkezdi pörgetni a hűtést.
Meg úgy vettem észre hogy a túl sok javascriptet sem szereti, pl. 9gag.com-on egy lapot baromi sokáig tölt (feltételezem a sok trágya a-szinkron facebook meg google +1 kérés miatt, na meg a nem kicsi képek).
Ha merevlemeztől kell videókat lejátszania akkor teljesen korrekten működik különösebb zaj nélkül, bár fejhallgató erősen javasolt, mert általában bakfitty hangszórókat tesznek az ilyenekre.
hát ne haragudj táskát olcsón veszel és sokkal több...
egy táska 6 000 egy netbook 60 000
de ha érdekel van 1 ismerősöm 45 000-t kér egy netbookért
Dell inspiron 1018 128724, intel atom 1.66, 2gb ddr3, 320 hdd 5400, bluetooth, wifi, beépített webcam 75000 Ft. Ezt néztem ki és ez elég korrektnek néz ki. :D
09:17 - Próbáld már megérteni, hogy nem az a lényeg hogy 6000 egy táska mert ami a mostani notimhoz van az 4500 volt, hanem hogy az elmúlt 3 évbe megtapasztaltam, hogy egy utazóval(ruha), egy hátizsákkal(könyvek), plusz még egy notebookkal elég szar a tömött buszokon utazni.. Az lenne benne a lényeg, hogy kicsi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!