Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Intel Atom 1.66 ghz-s processz...

Intel Atom 1.66 ghz-s processzor. Vélemények/tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Netbookot készülök venni és arra lennék kíváncsi, hogy mennyire jó vagy éppen mennyire nem jó. Illetve, hogy mire elég mondjuk egy 2gb ddr3-as rammal? 2-3 feladat fut egyszerre? Film akadozik stb..? Előre is köszi a válaszokat. :D
2011. júl. 31. 07:31
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:

kíváncsi lennék hogy hogy nézel filmet egy 10 colos kijelzőn....

kicsivel drágábban veszel egy notebookot....

2011. júl. 31. 07:44
 2/21 A kérdező kommentje:
Ugyanúgy mint egy notebookon csak kicsibe :D Notebookom már van, csak kolis vagyok és minden hétvégén hurcolászni egyszerűbb egy 10,1"-es netbookot ami alig több mint egy kiló és egy skinnel belefér az utazómba míg a notebookhoz külön táska kell.. Ennyi az oka :D
2011. júl. 31. 09:04
 3/21 anonim ***** válasza:

Készülj fel hogy a mindenféle flash-es oldalon elég hamar össze fogja magát xarni, pl. egy youtube videó után erősen elkezdi pörgetni a hűtést.

Meg úgy vettem észre hogy a túl sok javascriptet sem szereti, pl. 9gag.com-on egy lapot baromi sokáig tölt (feltételezem a sok trágya a-szinkron facebook meg google +1 kérés miatt, na meg a nem kicsi képek).

Ha merevlemeztől kell videókat lejátszania akkor teljesen korrekten működik különösebb zaj nélkül, bár fejhallgató erősen javasolt, mert általában bakfitty hangszórókat tesznek az ilyenekre.

2011. júl. 31. 09:16
 4/21 anonim ***** válasza:

hát ne haragudj táskát olcsón veszel és sokkal több...

egy táska 6 000 egy netbook 60 000

de ha érdekel van 1 ismerősöm 45 000-t kér egy netbookért

2011. júl. 31. 09:17
 5/21 anonim ***** válasza:
Ilyet vegyél: Dell Inspiron Mini 1018. Nos, nekem ilyen van 2 hónapja. Windows 7 van rajta. Nekem baromi gyors a netezés, youtubozás, filmnézés, ilyen képes blogokat is szoktam az is elég gyorsan betölt. ÉN nem bántam meg, hogy megvettem.
2011. júl. 31. 10:21
 6/21 anonim ***** válasza:
Gyenge az Intel Atom 1.66 ghz-s processzor.
2011. júl. 31. 10:23
 7/21 A kérdező kommentje:

Dell inspiron 1018 128724, intel atom 1.66, 2gb ddr3, 320 hdd 5400, bluetooth, wifi, beépített webcam 75000 Ft. Ezt néztem ki és ez elég korrektnek néz ki. :D

09:17 - Próbáld már megérteni, hogy nem az a lényeg hogy 6000 egy táska mert ami a mostani notimhoz van az 4500 volt, hanem hogy az elmúlt 3 évbe megtapasztaltam, hogy egy utazóval(ruha), egy hátizsákkal(könyvek), plusz még egy notebookkal elég szar a tömött buszokon utazni.. Az lenne benne a lényeg, hogy kicsi :D

2011. júl. 31. 16:22
 8/21 A kérdező kommentje:
Most lehetőségem nyílt rá, hogy vegyek egy újat csak én is hezitálok hogy notebook vagy netbook. És ebben a dellben egyedül az atom proci zavar. Bár azt olvastam, hogy ez már az N450-es fajta és sokkal jobb mint az elődje energiafelhasználása miatt is mert a magba van integrálva a GPU de épp emiatt egy kicsit aggasztó is. :S Ezért is írtam ki a kérdést.
2011. júl. 31. 16:28
 9/21 anonim ***** válasza:
Most Dell alól írok. Nagyon meg vagyok vele elégedve. Nagyon gyors a netezés rajta! ;)
2011. júl. 31. 16:31
 10/21 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszolónak: Leírnád a teljes konfigurációdat? És java, netes videók, filmnézés dvd illetve avi minőségbe akadásmentesek? :D
2011. júl. 31. 17:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!