Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a konfigról?

Figyelt kérdés

Alaplap: Gigabyte GA-990XA-UD3 (szerintem ez már tényleg mindent tud) [link] (van benne 4 db DDR3 RAM foglalat, összesen 32Gb memóriát tud kezelni, az AM3+ -os foglalata támogatja az FX processzorokat.

Processzor: Valami gyorsabb Phenom II X4-re gondoltam, attól függ mennyi pénzem lesz, és milyet-milyen árban kapok, de minimum elkellene játékokhoz egy 3ghz-es

RAM: 4-6 GB 2 foglalaton a bővíthetőség miatt (lehet egy hamar még nem lesz szükség rá, de kitudja a mai haladás mellet...) Kingston HyperX-re gondoltam. 1600Mhz-esre

Videokártya: Ezen a téren még nem döntöttem végleg de szerintem most csak egy HD5770-re lesz pénz, vagy egy GTX460-ra, vagy valami hasonló árkategóriájúra.

Merevlemez: Mindenképpen egy SATA3-ast, az én konkrét választottam egy Wester Digital Caviar Black. 7200RPM-es fordulattal, de azért lehet hogy 2 terrás nem kellene mert ha már nagyon elkezdene megtelni (ami egy hamar még nem valószínű 2 TB mellet:) ) elkezdene lassulni a gépem. szóval egy 750Gb-ra gondoltam és ha még szükeség lenne helyre akkor kapna egy másodikat.

DVD író/ olvasó: Egy NEC DVD író/olvasó a választtam.

Ház: Valószínűleg erre képes lennék költeni egy 20-ast is, mert egy nagy, jó minőségű anyagokból készült, jól szellőző ház több "belsőt" is átvészel:)

Tápegység: Chieftec CTG 550 vagy 600-as az elképzelésem.

Na szóval egy ilyen lenne a következő konfigom. mi a véleményetek róla?:)

És nincs pénzem már nagyon fejleszteni ezt a konfigot, szóval ne sok ezer forintos módosításokat írjatok ha lehet. Köszi. :)

2011. júl. 31. 01:47
 1/7 A kérdező kommentje:
Ja, és lehet hogy kapna egy Cooler Master proci hűtőt, és még a házba is szerelnék néhány ventit.
2011. júl. 31. 01:49
 2/7 asddaasdda ***** válasza:

szerintem szuper

de ha tele van a winyód az nem befolyásolja a gép teljesítményét hidd el

2011. júl. 31. 01:55
 3/7 anonim ***** válasza:

"alami gyorsabb Phenom II X4-re gondoltam"

A 955BE pont jó lesz, amíg télen a boltokba nem kerülnek az FX-ek. 25 rongyért ingyen van.

"4-6 GB 2 foglalaton a bővíthetőség miatt"

Nem tudom hogyan fogsz 6 gigát belerakni kétcsatornás foglalatokba, de te tudod. Én eleve vennék 8 gigát, és azzal letudtam a dolgot. Ennél olcsóbb a memória úgyse lesz. KINGSTON 8192MB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT, 13 ezer Ft.

"Mindenképpen egy SATA3-ast"

Pénzkidobás az ablakon, ezek még a SATA2 szabványon belül sem ütik a plafont sebességben, akkor minek költenél pénzt rá? Majd később inkább vegyél egy SSD-t.

"Ház:"

Coolermaster Storm Scout.

Szerintem a videokártyát ne spórold le.

2011. júl. 31. 03:01
 4/7 anonim ***** válasza:

én 4 ramot vennék bele(6k)

meg egy 6870 et

2011. júl. 31. 07:46
 5/7 anonim ***** válasza:
A méregdrága vinyón megspórolt pénzt egy jobb procihűtőre költeném. Pl. Corsair H60, és a csicsás ramok is elférnének.
2011. júl. 31. 08:20
 6/7 anonim ***** válasza:

400W is elvinné....

de ha mindenképp erőműt akarsz akkor chieftec iarena 500W

2011. júl. 31. 09:19
 7/7 A kérdező kommentje:

És akkor milyen vinyót ajánlotok?

WD Caviar Black Sata-II?

vagy Samsung Spinpoint F3?

2011. júl. 31. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!