Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik a legolcsóbb videókárty...

Melyik a legolcsóbb videókártya amivel rendesen elmegy a Tomb Raider: UNDERWORLD? AGP-t támogatja az alaplapom.

Figyelt kérdés
2011. júl. 30. 09:49
 1/4 anonim válasza:

Újíts gépet. Ha rákeresnél neten, akkor talán látnád a gépigényét a játéknak.

[link]

Ez alapján magadtól is rájöhetsz.

2011. júl. 30. 10:19
 2/4 A kérdező kommentje:
A 2 ajánlott VGA PCI-s. Az én gépem az AGP-t támogatja. Nem tudsz AGP-s kártyát ajánlani?
2011. júl. 30. 11:24
 3/4 anonim válasza:
2011. júl. 30. 14:08
 4/4 kukori17 válasza:
Én ha videokarit vennék..először is utána néznék hogy (elég e a táp támogatja a lap..kompatiblis-e a procival ) mer hiába vennél egy Gigabyte ATI HD4650 1GB 8xAGP (mert a leglassabb része a leg gyorsabb ) tapasztalat... mer lehet a vga bírná.. de a RAM vagy a CPU megnyög és nincs tovább! rem érthetően mondtam.. de a configot se irtad le azt se tudjuk milyen deszkához kel mer az se mindegy hogy (VESZEL 1 8xAGP vga-t ÉS CSAK 2X vagy 4X es vga-t tud kezelni a lap , beolvasni beolvassa csak rövid életű lesz (biztosítani a gépház megfelelő szellőzését minél nagyobb a teljesítmény annál nagyobb hőt termelnek) fontos a jó táp vanak olyan vga-k ami megelégszik a 300w -l de vanak olyanok amik 600w+ al érzik jól magukat egyszóval jól meg kel gondolni..mit milyet vesz az ember a gépébe !
2013. jan. 8. 00:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!