Mi a véleményeteke a laptop hűtőpadokról?
Maximum 5 fokot fog hűlni, többre ne is számíts, inkább a hdd körüli meleg levegő eltávolítását segíti, plusz férfiaknál ölben használva megelőzhető vele a terméketlenné válás. Egyébként hasznos dolog, évek óta használom, csak arra vigyázz, hogy tegyél rá szűrőt, másképp tele fogja nyomni porral a gép alját.
A gépedben elvileg T5250 procinak kell lennie, aminél 100 fok a maximális üzemi hőmérséklet, tehát a 75 fok még simán belefér. Ha új korában nem volt ennyire magas az érték és már kipucoltad a hűtőt, akkor érdemes megnézni a ventilátort, illetve kicserélni a hővezető pasztát. Ha letöltesz egy aidát, azon tudsz stabilitási tesztet futtatni, így megnézheted, hogy 100%-os terheltség mellett maximum mennyire melegszik fel. Mások gépéhez egyébként nem érdemes hasonlítani a sajátodat, még intelen belül is találkoztam olyan tipussal, ami állandó 80 fok körül működött tökéletes hűtés mellett, de láttam olyat is, aminél letakart hűtővel se lehetett elérni 60 fokot, nagyon nagy a szórás.
en hazilag csinaltam egyet valahogy igy
http://www.youtube.com/watch?v=AnJtsVL9sJg
csak en 2 ventilatort hasznaltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!