Mi baja a gepemnek? (Kerdesed annyira rovid, hogy az mar faj. )
Figyelt kérdés
Jelenleg van 7 db USB-csatlakozom, amik egyaltalan nem mukodnek+ van egy memoriakartya-olvaso panelom, ami szinten nem mukodik. Elvittem szervizbe, ott raktak a gepbe egy PCI kartyat, amivel van +4 USB-m. Viszont most a billentyuzet, es az eger nem akar mukodni. Vagyis neha kap aramot, neha nem. Mi lehet a baja a gepemnek?
(Ekezeteket azert nem irok, mert angol billentyuzetet hasznalok.)
2011. júl. 29. 23:01
11/18 anonim válasza:
Nézd végig az összes USB vezérlőt a jobbgomb, tulajdonságoknál az energiagazdálkodás fülön vedd ki a pipát az elől, hogy a számítógép kikapcsolhatja ezt az eszközt.
12/18 A kérdező kommentje:
Kivettem a pipakat, de nem lett jobb a helyzet. :(
2011. júl. 30. 14:49
13/18 A kérdező kommentje:
Most mar csak 1 USB-csatlakozo mukodik! :(((
2011. júl. 30. 16:15
14/18 anonim válasza:
OFF: (Kerdesed annyira rovid, hogy az mar faj. )
Ezt most a moderátor írta ide vagy te kérdező??
Vagy. Afrika szívéből elszakadt halandzsa király sír PÁKÓ
:D
15/18 joe002 válasza:
nézd meg az alaplapodon hogy milyen márka és szedd le hozzá járó programot ha nem működik akkor cserélj windowst ha az sem lessz jó kerres magadnak egy új alaplapot...
16/18 anonim válasza:
ez valószinűleg alaplapi probléma..nekem is ezvolt 3 éve a géppel ki kellet cserélni az alap lapomat...ami nem 1 olcsó noname szar volt..hanem 1 gigabyte alaplap...
17/18 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat! Megy mindenkinek a zold kez. ;)
2011. aug. 7. 19:05
18/18 A kérdező kommentje:
Ma 14:34
(Kerdesed annyira rovid, hogy az mar faj. )
Azt en irtam, viccbol...
2011. aug. 7. 19:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!