Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Van egy Power Mac G4-es...

Van egy Power Mac G4-es gépem. Nem tudok róla semmit sem? (lentebb)

Figyelt kérdés
Ma kaptam egy havertol Power Mac G4-es gépet, és egyszerűen túl hülye vagyok hozzá. Azt se tudom miért nem add képet vagy miért nem kapcsol be. Benyomom a gombot, világít egyet a gép és máris pörög. De képet sajna nem add. Valaki tudna tanácsot vagy javaslatot adni hogy mi lehet a probléma? Egér meg billentyű nélkül menni-e kellene? Ha már itt tartunk kb mennyibe kerülnek ezek a gépek?
2011. júl. 29. 22:16
 1/2 anonim ***** válasza:

A hibákra így látatlanba, ennyi leírás után nem igazán lehet mit mondani.

Az értéke, mivel G4-ből elég sokféle konfig volt: 5-30 000 Ft., de egy gyűjtő lehet ad érte többet is.

2011. júl. 29. 22:25
 2/2 A kérdező kommentje:
látatlan hibák?? Én is így vagyok vele. Nem értek hozzá. Van benne 2 db videókártya. Egyik AGP-s. vinchesterrel és anélkül is próbáltam indítani, de nem ment. Próbáltam a memória modulokat is kibe rakosgatni, nem ment. Amikor bekapcsolom csak egyet villan a bekapcsoló gomb aztán pörög, de képet nem add. Ma kaptam, úgy mondták hogy müködött...
2011. júl. 29. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!