Mit gondoltok erről a konfigról?
AMD Phenom II X4 955 3.20GHz AM3 BOX Black
GIGABYTE GA-880GM-D2H
SAPPHIRE 11168-32-20G HD5670 1GB GDDR3 PCIE
KINGSTON 2048MB DDR3 1333MHz CL9 KVR1333D3N9/2GBK
GIGABYTE GZ-MK ház
Van hozzá egy gigabyte tápom de minimum mekkora táp kellene ennek? A vga-t majd később esetleg fejlesztem.
attól függ mihez akarod használni.
ha játékra akkor jobbra van szükséged.
vga ból inkább hd5770 / gts450-et vegyél....
meg jó lenne egy am3+ -os alaplap...
400W-os táp elég, de márkás legyen (FSP vagy Chieftec).
Tápból nagyon fontos a márka, ha HKC, Mercury, Codegen, LC Power, stb akkor mehet is a kukába.
AM3+os alaplap kéne, hogy később a CPU-t is fejleszthesd, VGA-t ha komolyabb játékokkal is játszani akarsz majd fejleszteni kell, és 4 giga ramot minimum vennék, úgyis nagyon olcsó mostanában, és meglátszódna a teljesítményén.
Meg ez a ház is elég ratyi, ráadásul nincs is raktáron jelenleg.
Miért, vegyen akkor szar gépet?
Nekem is van PS3, és most veszek új gépet, ami ennél még jobb is lesz, pedig PC-n utálok és nem is fogok játszani, és pénzem sincs olyan sok, hogy csak úgy vegyek jó gépet, de szart nem fogok venni.
Biztos azért, hogy esetleg más programok jól elfussanak (pl. Photoshop is elég sokat eszik).
Meg a régi gépem elég szar volt, most azért is jót vegyek, hogy ne kelljen 20 percet várnom amíg megnyílik a böngésző, több programot is futtathassak egyszerre, stb.
Én sem veszek 300 ezres gépet, de azért 50 ezreset sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!