Mi okozhatja azt a problemat hogy a szamitogepet kikapcsolas utan csak 6-7 ora elteltevel lehet ismet elinditani?
Figyelt kérdés
a lapos elem kivevese nem segitett se a bios reset2011. júl. 29. 17:25
11/11 A kérdező kommentje:
utolag magamtol rajottem hogy a taphazzal volt a baj,mert amikor sikerult elinditani a gepet,akkor feltunt hogy a taphaz cooler-e lassan forog.amugy a szamitogep ezer euro volt kb fel eve,azert voltam kiakadva,nem azert,mert egy szamitogepfuggo idiota vagyok.. azthiszem az nem fuggoseg ha melobol hazaerve meg akarok nezni egy filmet,es akarok netezni egy kicsit... koszonom az hasznos valaszokat mindenkinek..
2011. aug. 18. 15:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!