Hol lehetne venni MacBook-ot?
Figyelt kérdés
A hivatalos honlapról és a magyar apple premium resellerek üzleteiben sem lehet már a fehér macbookot megvenni, viszont macbook pro-t meg nem nagyon akartam. Esetleg valahol lehetne még venni macbookot, vagy inkább vegyek pro-t?2011. júl. 28. 23:09
1/3 anonim válasza:
Ha jól tudom, kivezették a szériát.
2/3 anonim válasza:
Írj a resellereknek, hogy a bemutató darabokkal mi a helyzet. Azokat jóval olcsóbban megveheted és garisak. Nem apple kereskedőtől nem érdemes venni, mert ott nem igazán foglalkoznak veled.
ajánlom
ijoe.hu
xms.hu
istyle.hu
vagy még apple.hu :)
Ha főiskolás vagy akkor olcsóbban juthatsz géphez.
3/3 anonim válasza:
És igen megszüntetik a forgalmazást.
Nekem egy 2007es van és annyi gondom volt vele, hogy új aksi kellett hozzá. :) Tegnap kaptam meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!