Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Fontos Ez jó laptop?

Fontos Ez jó laptop?

Figyelt kérdés

[link]

Mennyivel gyengébb a celeron-m dual core, mint egy pentium dual core?

2011. júl. 28. 22:32
 1/10 anonim ***** válasza:
23%
70 ezres vacak, annyit is tud. A létező leggyengébb processzor, vga nincs, csak az integrált szutyok, 2 giga DDR2 memón osztozik a rendszer és az igp, lassú, régi, kicsi winyó.
2011. júl. 28. 22:36
 2/10 anonim ***** válasza:
Ez egy tök jó laptop... netezésre. Meg dos-os játékokra. Kb. ennyi. Ja, meg talán filmezésre, de fullHD szerintem akadozna.
2011. júl. 28. 23:06
 3/10 anonim ***** válasza:
Azert nem olyan szar ahogy az elottem szolok leirtak. Vegulis attol fugg mire szeretned hasznalni: jatekra tenyleg nem is kell gondolni ilyen geppel, de atlagfelhasznalasra megteszi. A proci nem egy csucs cucc, de tavalyi modell es teljesitmenyben kb a DC T4300 szintjen van, ami mar elfogadhato processzor. A 2 giga ram nem sok, nem is keves, a 320-as hard ugyszinten. A video az mondjuk gyenguska, de HD filmekkel meg elboldogul, fullhd-t meg ugysem akarsz nezni 15-os kijelzon. Osszetettben ha netezni akarsz, sulizni, filmezni, akkor nem rossz valasztas lesz, foleg hogy egesz jo az ara:)
2011. júl. 28. 23:44
 4/10 anonim ***** válasza:
69%

Ezt amúgy annyira bírom, ha vki azt írja h laptopot szeretne játékra, leoltja mindenki a g*cibe hogy az nem arra való, ha meg nem írja bele, akkor rögtön azt írják h jajj nem vinné a játékokat...70k-ért valószínűleg nem játékokra veszi.

T3500 annyira nem szar proci, meg a 2Gb ram tényleg oylan nem is sok, nem is kevés, Win7-el elboldogul, merevlemez megint elég általános célokra, ha meg nagyon töltögetős valaki,akkor külső hdd-k olcsók.

Amúgy Celeron és pentium között is van kismillió, nekem pentium van, de 3 éves, és feleennyire erős.

Összességében sztem jó laptop, alap feladatokat ellát, játékra amúgyis minimum 2x ennyi árban kell nézni. Filmek, zenék, net, satöbbi simán menne.

Ugyanilyen árkategóriában netbookok vannak, azok meg végképp elmaradnak ettől teljesítményben....szal árban tényleg egész jó.

Persze benne van azis hogy oprendszer nélkül van, de azt bármikor be lehet rá szerezni+drivereket fel kell tenni a gyártó honlapjáról. (Win7 Home premium +20-25k-t rádobna az árra)

Lényeg hogy igazából alap dolgokra bőven megéri, amúgyis az asus az egyik legmegbízhatóbb márka. (Tapasztalat is)

2011. júl. 29. 01:50
 5/10 anonim ***** válasza:
Ennyi pénzért ez egy korrekt ajánlat. Aztán egy Linux Mintet, vagy egy PCLinuxOS-t rádobni nem egy nagy varázslat.
2011. júl. 29. 06:02
 6/10 A kérdező kommentje:

És ez milyen gép?

[link]

2011. júl. 29. 07:59
 7/10 anonim ***** válasza:
Netezésre, filmnézésre szövegszerkesztésre és régebbi játékok futtatására szerintem megfelel.
2011. júl. 29. 09:12
 8/10 anonim ***** válasza:
Valamivel jobb, de amint mar leirtuk alap dolgokra az elso is megteszi:)
2011. júl. 29. 09:33
 9/10 anonim ***** válasza:

Jaja, sztem is simán elég az első

[link]

Itt épp akciós is, meg gondolom máshol is, asushoz kapsz elvileg táskát, egeret is, és igazából alap dolgokra felesleges többet belekölteni a gépbe +15-ért nem kapsz annyi extrát, még +30ért se tudnád sokkal többre használni a gépet. És az elsőn 4 usb-van az nálam pl szempont.

Ebben a kategóriában én simán az elsőt venném, és akkor maradna 15k-m amiből mehet hozzá kiegészítő (táska+egér elvileg jár hozzá), pl külső billenyűzet (én a laptopét letakarom egy ronggyal, és nem koszolódik el), vagy egy jó fejhallgató, ott is 5k-ért már vannnak használhatóak.

Esetleg egy 1-1,5TB-s külső merevlemezre is futhat belőle ha épp az kell.

Igazából te tudod mire akarod használni, mi felsoroltuk mire lenne jó ez a gép. :)

2011. júl. 29. 10:41
 10/10 anonim ***** válasza:

Ennyi pénzért ez tényleg jó választás és még asus is. Az intel gma 4500M kártya elboldogul a full HD val egyedül linux alatt szenvednek egyesek a beállításokkal hogy rendesen fussanak az 1080p filmek, inkább ajánlom alá a win 7 et, játékokkal sincs különösebb gond ha 3 évvel ezelőttieket akarnál futtatni de a röhej az egészben hogy az újabb játékok némelyike is kifejezetten száguld rajta:

http://www.youtube.com/watch?v=XT7kt4MnhfI&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=iTQ5J7KITWE&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=nqc06tm-ubo&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=8VIz09nf1oE&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=nqc06tm-ubo&feature=related

2011. júl. 29. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!