Router beállítással lehet a gond?
Apserver programoknak egyik helyi hálózatos (localhost)verzióját használom.
Ha simán a digi netet dugom a gépre akkor mások is láthatják a weblapot amit a gépemről üzemelek, de ha routerrel próbálnám akkor nem hoz be semmit hiába másolom be a böngészőbe az új ip címet.
Az új ip-ket itt szoktam megnézni: [link]
Ha a böngészőbe beírom ezt http://localhost akkor én látom a weblapot, de más nem fogja valaki tudna segíteni mit hol kellene esetleg beállítani Tp-LINK routerünk van :)
Egy ilyen típusú: IP router TP-LINK TL-WR841ND
A böngésző legfelső sorába írd be: 192.168.1.1
Ekkor előjön egy ablak, ahol be lehet mindent állítani.
Igen azt tudom a net tökéletesen működik :)
Csak itt az a baj az apserver illetve a xampp localhostos- programnál, hogy nem küldi ki világszerte a weblapom amit a gépemről futtatok.
Ha a routeres ipmet írom a böngészőbe ezt: [link] akkor megjelenik a weblap, de akkor is csak én látom, ha egy ilyen ip-t írnék be 84.236.127.231 akkor meg nem jelenít meg semmit, ha routerből kiszedem a netet és a gépre csatlakoztatom akkor meg minden oké routerel nem lehet megoldani, hogy akkor is működjön?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!