Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Merevlemezemet uj, havertól...

Almaa kérdése:

Merevlemezemet uj, havertól vett alaplappal raknám össze de a gép nem ismeri fel, mi lehet a gond? Tovább.

Figyelt kérdés
Üdv egyik barátomtól kaptam általa használt de már fölöslegessé vált alaplapot, processzort illetve tápegységet.Összeraktuk az én meglévő maradék szükséges alkatrészemmel, viszont mikor elindítottuk a gépet, bejött a windows töltőkép, majd kékhalállal ujraindult a gép. A bios-ban elvileg érzékelte a merevlemezt szóval valószínűleg nem rosszul kötöttük be. Mi lehet a gond?Az én gépemen XP volt telepítve az övén pedig Win7 ez lehet gond, ésha ez, valaki pls help!
2011. júl. 28. 15:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Próbáljátok meg újra telepíteni a rendszert ez sokat segíthet.
2011. júl. 28. 16:03
 2/11 anonim ***** válasza:
az az XP amit a Te gépedre telepítettél nem megy másik gépen
2011. júl. 28. 16:08
 3/11 A kérdező kommentje:
Újratenni nembírtuk, mert a dvd-t hiába tettük az olvasóba nemolvasta be. azt lehet rosszul kötöttük be?(ha jóltudom a cd olvasóba 3 kábel megy)
2011. júl. 28. 16:13
 4/11 anonim ***** válasza:

táp + sata/ide

mi a harmadik?

2011. júl. 28. 16:17
 5/11 A kérdező kommentje:
egy kis vékony széles védű kábel ment bele a CD-IN feliratú részből nemtudom ez mi célt szolgál de bedugtam és így működött
2011. júl. 28. 16:25
 6/11 anonim ***** válasza:

nélküle is kell mennie, ez audiokábel

audio=hang

sohasem használtam ilyet, de gondolom így lehet audiocd-ről közvetlenül zenét lejátszani. ezeken a meghajtókon egyébként van általában elől egy jack aljzat

2011. júl. 28. 16:39
 7/11 anonim ***** válasza:

most akkor megy?

akartam írni, hogy ellenőrizd a jumpert

2011. júl. 28. 16:41
 8/11 A kérdező kommentje:
jó akkor tegyük fel nem fontos az a kábel. De akkor miért nem olvasta be sem az XP telepítőcd-t se a win7es dvd-t
2011. júl. 28. 16:42
 9/11 anonim ***** válasza:

jaaa!

BIOS-ban állítsd be, hogy cd-ről bootoljon

2011. júl. 28. 16:44
 10/11 anonim ***** válasza:
ha újraindul a gép, állítsd vissza a bootot HDD-re
2011. júl. 28. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!