Nekemnemadtak kérdése:
Miért ugrál a kurzor?
Figyelt kérdés
Minden egérnél,egyenessen és felfelé egyenes,keresztbe pedig pontatlan az egész. ötletek?!2011. júl. 28. 15:55
1/7 anonim válasza:
Gondolom marha nehéz lehet magyarul magyarázni ha valakinek egyes volt a nyelvtan-ja -.-
3/7 anonim válasza:
próbáld meg más szavakkal a kiegészítést, így nem igazán értjük!
4/7 A kérdező kommentje:
vizszintessen és függőlegessen tökéletessen működik,viszont keresztben pontatlan,nem egyenes. Például ha bal sarokból jobbra szeretném húzni.Porbáltam több egérpadot,egeret. mouse driver frissitve. windows 7
2011. júl. 28. 16:20
5/7 anonim válasza:
nincs semmi baja, csak egyszerűen abba az irányba "nehezebb" pontosan mozgatni (szerintem).
6/7 A kérdező kommentje:
megoldva! windowson legkisebbre húztam az érzékenységet,razerben pedig magasra,tökéletes!
fene tudja mitől volt
2011. júl. 28. 16:52
7/7 anonim válasza:
Szerintem a kézcsontajidat kellene bekalibrálni és utána gyakorolni-gyakorolni azookat az egyeneseket. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!