Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mindegy ugye, hogy milyen a...

Mindegy ugye, hogy milyen a ram típus?

Figyelt kérdés
Javítsatok ki, ha tévednék, de osztálytársam váltig állítja, hogy mivel neki ddr2-es ramja van akkor ő neki CSAKIS ddr2 memóriájú videókártyát kell vennie, mondtam neki, hogy az teljesen mind1, hogy milyen a kettő, de ő akkor is azt mondja, hogy neki csak ddr2-es memóriájú videókártyát szabad vannie, mert a ramja is ddr2-es, mert ha másmilyet vesz akkor az ne fog működni! Én mondtam neki hogy mind1, de azért titeket is megkérdezlek, hogy igazam volt-e vagy pedig sem, mert ha nem volt igazam, akkor bocsánatot kérek!
2011. júl. 27. 23:57
 1/5 anonim ***** válasza:
igazad van, a videokártya memóriájának semmi, és úgy értem hogy SEMMI köze a rendszermemória típusához.
2011. júl. 28. 00:07
 2/5 anonim ***** válasza:
igazad van.
2011. júl. 28. 00:08
 3/5 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen a válaszokat!

na akkor ezt már csak a h***e osztálytársamnak kell valahogy beadni, ha meg csak ellenkezik, akkor átverem és megadok neki egy FX szériás geforce típusszámot, hogy olyat vegyen meg, had szívjon ha nem hiszi el....XD

2011. júl. 28. 00:33
 4/5 anonim ***** válasza:

:)

Kérdezd meg a haverodat, hogy akkor a mostani GDDR5-ös videokártyákat ki használja? Senki?! xD

2011. júl. 28. 06:57
 5/5 A kérdező kommentje:
Oké!
2011. júl. 28. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!