Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mit kell feltelepíteni az...

Mit kell feltelepíteni az újonnan vett notebookomra?

Figyelt kérdés

Napokban vásároltam egy Acer notebookot. Feltelepítettem rá a Windows 7-et. Ezenkívül a videokártya programját(Nvidia Geforce GT 420M), elég rossz is volt a kép előtte. Ezen kívül még a processzorának (Intel Core i5-460m) egy turbo boost nevű telepítőjét.

Nem vagyok biztos benne hogy mit kellene még telepítenem, nem veszek rajta észre semmi olyan tényezőt hogy lassú lenne. De a ezenkívül nem kell még feltennem valamit(pl processzornak vagy másnak)?? Köszönöm előre is.

2011. júl. 27. 21:45
 1/3 anonim ***** válasza:
az acer honlapján (ajánlom inkább a US verziót) kikeresed a laptopodat a pontos szériaszám alapján és letöltöd, felrakod azokat a drivereket, amit ajánl az oldal és jó ötletnek tartod
2011. júl. 27. 21:55
 2/3 anonim ***** válasza:

Tényleg acer honlapja lesz a nyerő, nyugodtan választhatod a magyart, a végén ugyanoda irányít a driver letöltés.

A támogatásnál, driver letöltésnél megkeresed a megfelelő típust, illetve azon belül az oprendszert, és amiket ott találsz, csak azokat elég feltenni.

2011. júl. 27. 22:15
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségeteket!
2011. okt. 7. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!