Windows 7 en hol lehet kikapcsolni a letiltásokat?
Figyelt kérdés
Eredeti lemezeket nem enged letölteni.Kilehet valahol kapcsilni , hogy ne tiltson le mindent?2011. júl. 27. 14:40
1/10 anonim válasza:
Start-->vezérlőpult-->helyreállítás
Ha ezen belül nem megy írj!
2/10 A kérdező kommentje:
oké
2011. júl. 27. 14:57
3/10 A kérdező kommentje:
Megtaláltam de melyikből vagyem ki a pipát.Nem vagyok számitógép zseni.Most tanulgatom a windows 7 2 napja.
2011. júl. 27. 15:00
4/10 anonim válasza:
Mi van felsorolva,,,mert nem tudom így mibe léptél bele.
5/10 anonim válasza:
előző vagyok ,,egy alap visszaállítással meg oldható.
6/10 A kérdező kommentje:
Start-vezérlőpult-helyreállitás- Windows szolgáltatások be és kikapcsilása.Ezt találtam.De itt nagyon sok minden van felsorolva.
2011. júl. 27. 15:46
7/10 anonim válasza:
Ezt így ,hogy nem látom elég nehéz megmondani melyikbe rakj pipát vagy vegyél ki.
Te tiltottad le?
Csak egy "rendszer vissza állítása" Ezt keresd!
Vagy "alap beállítás"
8/10 A kérdező kommentje:
Az alapp vissza állitást hol találom????
2011. júl. 27. 16:06
9/10 A kérdező kommentje:
Nem én tiltottam le.Sajnos igy volt.Állandóan kiírja engedélyezem , letilt, nincs internet kapcsolat meg ilyeneket.Internet kapcsolat van mined oké csak nem megy a telepités ami az XP jól müködött.
2011. júl. 27. 16:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!