Ezen configon mit lehetne még olcsóbbra cserélni?
nem kérek új összeállítást, csak olyan módosításokat, amiket külön-külön is végre lehet hajtani, és nem lesz semmilyen hátránya az eredetihez képest
az árgépen néztem az árakat, úgyhogy lehetőleg ahhoz viszonyítsátok az újakat
CM rc-335-kkn1-gp
Gigabyte GA-P67-DS3-B3
intel core i5 2500K
Kingston Hyperx Blu 8GB 1600MHz DDR3
MSI GTX560 Ti Hawk
Chieftec iARENA GPA-500S
CM Blademaster R4-BMBS-20PK-R0
CM Hyper 212 Plus
LG GH22NS50RBBB
"A kérdező kommentje:
nem arra gondoltam, hogy valami 7000 Ft-ba kerül, és akkor kérek 6000 Ft-tal olcsóbban, hanem hogy 50000 Ft, és mondjuk a másik 4-5 ezerrel olcsóbb. nem gondoltam, hogy ez nem esik le nektek!"
Ezt leírnád magyarul is?
Mit kérsz 6000 Ft-tal olcsóbban?
Már kétszer is megpróbáltam neked választ írni, és egyszer sem olvastad el, hanem folytattad a veszekedést a többiekkel, és rám is rámtámadtál.
Mit vársz? Ilyen helyesírással csodálkozhatsz, ha nem értjük, hogy mit akarsz... És a modorod se semmi... És azt várod el, hogy neked mindenki segítsen, és szépen beszéljenek veled az emberek...
Esetleg ha e helyett a fenti szöveg helyett valami ilyesmit írnál:
"Köszi a válaszokat!
Igazából én arra gondoltam, hogy ugyanezeket az alkatrészeket szeretném, vagy pedig minőségileg, és teljesítményben hasonlókat, csak esetleg más gyártóktól, hogy a pénztárcámnak megfelelő végösszeg jöjjön ki."
Nehéz lenne így írnod neked is?
Te már az első válaszolóra is rátámadtál, pedig ő sem mondott hülyeséget... abban igazad van, hogy nem a kérdésedre válaszolt. De ebben is csak részben! "Ezen configon mit lehetne még olcsóbbra cserélni?" Erre miért nem jó válasz az, hogy a szállítási költség minimalizálásával is spórolhatsz? Honnan kellett volna tudja az első válaszolónak, hogy te minden boltba el akarsz menni? Leírtad a kérdésben? NEM!
Légyszi gondolkodj el ezen...
Kérdező, full barom vagy.
Most megpróbálok értelmeset írni, de vagy el sem fogod olvasni, vagy egyszerűen túl sok lesz, hogy azt te felfogd a nem nagyon terhelt agyaddal.
Azt írod, hogy 3 féle válaszoló van, paraszt, cigány, normális.
Az első 2 válasz normális volt, csak te ahelyett, hogy megmondtad volna nekik, hogy félreértették (ami nem igaz, mert a te hibád, hogy nem tudtad helyesen megfogalmazni), te kezdtél el paraszt lenni, és rögtön piros kézzel "fenyegetőzni". Ezután ne csodálkozz, hogy csak "paraszt" válaszokat kapsz, mert teljesen megérdemled.
Én már itt a gyiken mindenféle kérdést tettem fel, ehhez hasonlót is, értelmesen megfogalmaztam, nem kezdtem el hülye lenni, és teljesen normális, hasznos, értelmes válaszokat kaptam.
A piros kézzel meg hülyeség fenyegetőzni, szerintem senki sem nézi a százalékokat, mert az olyan barmok, mint te is tudnak szavazni, és az miatt egy akár teljesen hasznos választ is "lepirosozhat".
Én is csak azért vagyok 6X%-os, mert a hülye kérdésekre hülye választ adok, és általában csak a hülye ember pontoz, akinek tényleg segítek az nem foglalkozik ilyennel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!