Mi van, ha egy alaplap nem támogatja a win7-et?
Figyelt kérdés
Gigabyte MA770T-UD3 (sAM3)(rev. 1.4) alaplapot vennék, de nem támogatja a win7 -et!
Hogy oldhatnám meg? (tudom hogy jó a vista driver is)
És ettől rosszabbul működne a gép?
2011. júl. 27. 12:58
1/8 anonim válasza:
Olyan nincs, hogy nem "támogatja". Hol olvastál ilyet? Gond nélkül fog menni rajta a Win7.
2/8 anonim válasza:
win7 még pentium 3-asra is felmegy, olyan nincs (főleg újabbnál) hogy nem támogatja.
3/8 A kérdező kommentje:
de rákerestem a gyártó honlapján és a tulajdonságoknál
Operációs Rendszer: Microsoft® Windows® Vista/XP támogatás volt írva
2011. júl. 27. 13:05
4/8 A kérdező kommentje:
meg a dobozán sincs a win7 logo
(úgy hallotam hogy driverlieg nem lesz kompatibilis és vista driverrel kell pótolni a hangkártya drivert és a háló kártya drivert
2011. júl. 27. 13:06
5/8 anonim válasza:
Persze, hogy azt írják, mert hamarabb jelent meg a lap, mint a Win7. Ez nem jelent semmit.
6/8 A kérdező kommentje:
köszönöm :P
2011. júl. 27. 13:09
7/8 anonim válasza:
Driverben nem kell pótolni semmit, automatán rárak egyet amivel szuperül megy. Felrakod a Windows-t meg a videokártya driverét és kész is vagy.
8/8 anonim válasza:
Ahhoz képest, hogy "nem támogatja" a Windows 7-et, a gyártó honalpjáról lehet hozzá letölteni a Win7 drivereket...
Nem úgy működik egyébbként, hogy egy alaplap támogat operációs rendszert vagy sem. Inkább a Win7 nem támogat néhány eszközt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!