Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Lehet ettol valami baja a...

Lehet ettol valami baja a gepemnek? (nagyon fontos)

Figyelt kérdés

van egy regebbi gepem aminek aszem kiment a merevlemeze(egyik percrol a masikra kattant egyet es kesz)azt irja ki hogy "no system disc or disc error")

me akarom tenni a masik gepembe a merevlemezt hogy lassam hogy tenyleg a hdd a hibas vagy valami egyeb vacakol.

ha beteszem a merevlemezt akor lesz valami baja a gepemnek??

(1 honapja vettem az ujat es nemszeretnem ha elromolna mer egy kisebb vagyonba kerult.)

2011. júl. 26. 23:21
 1/4 anonim ***** válasza:

Dehogy, miért romlana el egy "új" winyótól?

Semmi baja nem lesz:)

2011. júl. 26. 23:33
 2/4 ciceribojso ***** válasza:
Semmi baja sem lesz a gépednek. De nem is biztos, hogy teljesen tropa a régi vinyó. Lehet az adatkábel, vagy a tápkábel érintkezője is hibás. Kicsit megpucolgatod a kosztol meg a redvától, megnézed, hogy rendesen érintkezik e a helyében, estleg mésik kábelhelyre dugod stb. Sokat kibírnak ezek az eszközök.
2011. júl. 26. 23:54
 3/4 A kérdező kommentje:
2 hete takaritottam ki a regi gepem
2011. júl. 27. 08:44
 4/4 ciceribojso ***** válasza:
Tudod a takarításba nem tartozik ( mert nem is kell, hogy tartozzon) bele az érintkezök kipucolása. Fülpuculóra fujjál kis érintkezőtisztítót, és törölj bele akármelyik érintkezőbe. Látsz csodát majd.
2011. júl. 28. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!