Mennyi pénzből tudnék összerakni egy jó számítógépet?
A jó alatt nem azt értem h fullon megy rajta a Metro vagy a cod mw2 :D
Nekem mániám az autószimulátoros játék.
Race 07, Race pro, Race on, R Factor, stb :)
De most erre nincs lehetőségem mert a mostani gépem egy hulladék.
És ezek a játékok kormánnyal.. ohh :$$$$ :)
Előző:
Utánanéztem, bár mivel nem írtak mindenből pontos hardvert, ezért abból megpróbáltam az iponon található leggagyibbat belerakni, és úgy jött ki 75-re monitorral együtt.
Ezzel jobban jársz mint a pcoutletes sz..ral
Cooler Master RC-335-KKN1-GP Elite 335
FSP 400W FSP400-60APN
Gigabyte 6850 1GB DDR5 GV-R685OC-1GD
Gigabyte GA-H61M-D2-B3
Intel Core i3-2100
Kingmax 4GB 1333MHz DDR3
LG GH22NS50RBBB
Western Digital 1TB 32MB SATA3 WD10EALX
Összesen: 123,438 Ft
Ehhez vegyél egy jó kormány..Thurstmaster ajánlok.10-20ért nagyon jók vannak.
Amit az előző ajánlott az kb tökéletes, esetleg alaplapból vennék Asrock H61M U3S3-mat, Asrock alsókategóriában a legjobb talán, Gigabyte-nak a drágább lapjai jók.
Meg ha kicsit kevesebbet akar a kérdező költeni akkor videókártyának egy HD5830, az csak 25k.
De ha nem kell spórolni, akkor inkább az a VGA
Fuckers tényleg jót ajánlott :D
én Radeon 6850 Cyclone PE-vel, Phenom II x4 840-el és 4GB rammal bőven elboldogulok ;) de radeon 6850 cyclone most rossz árban van nagyon :s (én 36000-é vettem tavaly újonnan... most 40000 forint, vagy a felett van :S...) én a cyclon PE-t ajánlom... a legjobb HD 6850. amit csak kapni lehet, e mellé egy jó proci,táp,winyó,alaplap és meg is volnál :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!