Milyen laptopot ajánlotok hosszútávra? (lentebb bőven)
Szia,
Amit egybol el tudok mondani az az, hogy ha van ennyi penzed ra, akkor intel i3 ala processzor szinten NEM szabad adni! Amd-s processzorokkal ne is foglalkozz, mert notebbokokban jobban melegednek. Videokartya szintjen pedig amd mobility radeon hd 5650-ala nem szabad adni ennyi penzert. Ezt azert mondom mert az en laptopomban ilyen van es minden jatekot visz maxon egy i3-380m procival egyutt. Nvidias kartyaknal nem tudom most jelenleg, hogy melyik felel meg ennek az amdnek, de konnyu utana nezni ha azt szeretnel.
250 ezerert, ez hosszu tavra az a lenyeg, hogy ne egy csilivili es csillogo kepernyoju modellt vegyel mert azok consumer kategoriak, es nem birjak annyira mint a businesse valtozatok.
Mindjart korulnezek es leirom, hogy en ennyiert mit vennek.
Szerintem ez a DELL jó választás lenne.
DELL NB Inspiron N5110 15.6" 1366x768, Intel Core i7-2630QM
Elso vagyok:
A dellnekfenyesa kijelzoje es hidjetek el hogy eleg zavaro, 250ezerert tuti, hogy nem vennek olyat.
A lenyeg, hogy legalabb:
i5 2nd generation proci
4gb ram
500gb hdd
1-1.5gb Videokartya: amd mobility radeon hd 5650 es felfele/ nvidia gt 520 es felfele.
PL: Lenovo IdeaPad Y570 59-303884 Core i7 2630QM 2GHz 7 Home Premium Black
"játékra is jó legyen, de ne melegedjen nagyon"
Akármilyet is veszel, melegedni fog keményen. Laptop nem játékra való.
Az a kijelentés, hogy a laptop nem játékra való, ez egy butaság. Ennyi erővel azt is lehetne mondani, hogy az asztali PC nem játékra való, inkább vegyél PS3-at egy Xbox 360, mert ezek
játékra valók.
Szia.Ez bírni fogja a jobb játékokat.
HP Pavilion DV6 GAMER EDITION 2.0 - LIMITÁLT SZÉRIA! 227 990 Ft
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!