Miért érzékeli 400Mhz-snek a RAM-okat a gép?
Figyelt kérdés
Nem rég BIOS-t kellett resetelnem mert elállítottam vmit és boot közben befagyott...kivettem az elemet egy 10p-re visszaraktam visszaállítottam emlékezetből amit kellett de az Easytune 6 400mhz-snek látja a ramokat...ez mitől van? (más progival is megnéztem azzal is így látja..) BIOS-ban az M.I.T.-ben (MB Intelligent Tweaker) 800mhz-nek látja...Lehet én vok hülye hozzá..Pls help.2011. júl. 26. 01:23
1/5 anonim válasza:
nem lehet hogy van bent 1 400mhz-s és az fogja vissza az összeset? milyen ramok milyen gép...?
2/5 anonim válasza:
Nem gondolod hogy 2-es szorzóval mennek a RAM-ok?
3/5 P.O.C. válasza:
A program a valódió órajelet mutatja.
DDR = Double Data Rate, nem véletlen ez az elnevezés! A valódi órajelet duplának kell venni, így az effektív órajel 800 Mhz lesz. Ergo: nálad semmi probléma nincs. ;)
4/5 anonim válasza:
P.O.C válasza a teljesen korrekt megfogalmazás, anno egyszer én is sokat szenvedtem vele mire megtudtam, de nincs semmi gáz.
5/5 A kérdező kommentje:
oké értem köszi:D
2011. júl. 26. 13:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!