Hogyan hűthetem le a Videokártyámat?
Figyelt kérdés
Üdv!Hogyan hűthetem le a videokártyámat?77Celsius-fokot mutat...
Operációs rendszer
MS Windows 7 32-bit SP1
CPU
Intel Pentium 4 630
Prescott 90nm technológia
RAM
3,00 GB Dupla-csatorna DDR2 @ 266MHz (4-4-4-12)
Alaplap
FUJITSU SIEMENS D2151-A1 (CPU)
Grafika
W1934 (1440x900@60Hz)
1024MBGeForce 9400 GT (CardExpert Technology) 77 °C
Merevlemezek
78GB Seagate ST3808110AS ATA Device (SATA) 40 °C
Optikai meghajtók
HL-DT-ST DVDRAM GSA-H10N ATA Device
DTSoftBusCd01
Audió
Realtek High Definition Audio
2011. júl. 25. 21:31
1/7 anonim válasza:
Az nem gáz. 100 fölött kezdj aggódni.
2/7 A kérdező kommentje:
Jaa okés:) én azt hittem hogy 50fok felett már gázos :) köszi!:)
2011. júl. 25. 21:45
3/7 anonim válasza:
De ez most Laptop vagy asztali? Ha asztali akk nincs gond ha laptop akk 80 fölött a baj. A TESCO-ban (Budaörs) lehet venni USB-s hűtőt 2 oldalt fogantyúja van azt ráakasztod oszt már nincs probléma :P
4/7 anonim válasza:
Nincs baj azzal a 77C-al. Legyen jó a gépház szellőztetése és kész, de ha nagyon nem tetszik akkor cserélhetsz hűtőt a kártyán.
5/7 A kérdező kommentje:
Asztali PC-m van:)Csak azért kérdeztem, mert én sokalltam:) De ezek szerint nem sok :) Köszi a válaszokat:)
2011. júl. 26. 16:14
6/7 anonim válasza:
Passzív hűtésű szerintem a kártyád azért lehet 77, persze nem mondtad hogy miylen terhelés mellett, ha csak be van kapcsolva a gép és nem csinál semmit akkor soknak tűnik az is számíthat hogy jól szekkőzik e a géped ki van e porolva stb?!
7/7 anonim válasza:
Egyébként lehet külön videokártya hűtéseket venni és házilag ráeszkábálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!