Melyik notebookot válasszam?
Toshiba satellite c660d-12t ipon.hu/webshop/product/_toshiba_satellite_c660d_12t/173087
vagy
Dell inspiron m5030 ipon.hu/webshop/product/_dell_inspiron_m5030_fekete_dim503hmha36m35zbc6b/176541
mind a kettot bovitem 6gb ramra.
+5 ezer Ft megér +1 év garanciát, a garanciabővítés drágább lenne ahol olyan van. Ezért egyértelműen a Dell, mert amúgy ugyanazt tudja a 2 gép, és mindkettő megbízható márka.
6 gigára miért bővítenéd, és hogyan? Beleraknál egy +2 gigás modult? Mire használod? Virtualizáció? Mert ha igen, akkor tényleg nem árt a 6 giga, akkor a virtualizált os kaphat 3 gigát. Más kérdés, hogy akkor a proci kicsit gyenge, de ha csak erre futja, akkor ok. Általános felhasználásra viszont felesleges a 6 giga ram, 4-re én is bővíteném a helyedben, mert 2 gigával a Windows 7 néha swapel, ami lassít.
"nincs kedvem leirni miert..."...ház ez lol
Amúgy tényleg felesleges 6Gb memória, soha az életben nem fogja kihasználni.
Összességében tökmindegy mindkét laptop jó márka, de legyen dell, csak a +1 év gari miatt.
Ezt elírtam:
"Beleraknál egy +2 gigás modult?"
Helyett:
"Beleraknál egy +4 gigás modult"
Lényeges az is, hogy 2*2-vel jó esetben megy a dual channel, 4+2-vel nem.
bocs elirtam XDD, omg mir irtam
nincs kedvem leirni mert telorol vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!