Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Router miatt elmegy a net?

Router miatt elmegy a net?

Figyelt kérdés

2 gép van az egyik vezetkénélküli,az enyém a pc amin ha letöltök úgy hogy a másik gép is megy akkor elmegy a netem ,kihuzom visszadugom a rutert és megint jó ,de utána megin elmegy ha letölteni akarok,ez miért lehet?

ha nem megy a másik gép akkor semmi gond

2011. júl. 24. 22:36
 1/4 anonim ***** válasza:

megosztott net. teszem fel van 4GB-os netetek, de az el van osztva két gépre, így megfeleződik a sávszélesség, és nem bírja a terhet, ezért lekapcsol a hálózatról.

Nekem is elmegy a net, ha meg van terhelve, csak sajnos nem tudni az okát, ugyanis nekem csak egy gépem van.

2011. júl. 24. 22:50
 2/4 A kérdező kommentje:

köszi:)

hát elég sza rul van megcsinálva

2011. júl. 24. 23:30
 3/4 anonim ***** válasza:
Én szerintem nincs sok értelme mert mi 2 gépet használunk 1 routerről 1 asztali PC-t és egy Laptopot és nekem nem esik le a net a PC-nél se a Laptopnál és nekem csak 2MB/sec-es netem van. Ez szerintem szolgáltatótól függő.
2011. júl. 25. 00:26
 4/4 anonim ***** válasza:

Az egyik gép rugdalja le a másikat a hálózatról!

A közvetelen hálózati kapcssolattal lehet ezt előállítani. Azaz ha routert használsz nincs közvetlen kapcsolatod a hálózattal, hanem folyamatos jelszót nem igényló módban üzemelne. Valószínű ezt nemm állítottad át mikor a routert felraktad a gépek közé. Amelyik gépnél adatforgalom generálódik az van a neten jelenleg nálad.

A routert állítsd be a netnek megfelelő jelszóval felhasználó névvel.

A gépeken szüntesd meg a közvetlen net kapcsolathoz szükséges beállítást. Állítsd be a hálózati kapcsolatoknál az internet kapcsolatot állandó kapcsolatra mely jelszót és felhasználó nevet nem igényel. Ezt megtalálod. Sőtt ábrával szemlélteti.

2011. júl. 25. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!