Ebbe a konfigba Radeon vagy Nvidia videókártya lenne a jó?
Figyelt kérdés
Windows 7, Amd phenom II X4 955, Ram 4Gb.2011. júl. 24. 21:05
3/15 anonim válasza:
Hogy mennyi pénzből, azt természetesen minek is írtad volna, hiszen lényegtelen...
4/15 Panda Péter válasza:
szerintem a radeon jobb választás, mivel akkor komplett platform lenne.
5/15 anonim válasza:
Ha csak nem a GTX560Ti magasságában gondolkodsz, akkor mindenképp Radeon. Jelenleg azt az egyet leszámítva az nVidia mindenhol verve van.
6/15 anonim válasza:
Mennyiért szeretnél videókártyát venni?
7/15 anonim válasza:
radeon erősebb,az játékokra lett tervezve és több fps lesz benne physx is ugyan ugy be lehet kapcsolni mint nvidianál. a mostani best buy oc 6850 1gb csak 40-ezer
8/15 Panda Péter válasza:
physx-et NEM lehet bekapcsolni radeon mellett, mivel a hardveres gyorsítás nvidia only. és egyébként sem szempont a physx, mivel: ad1 kevés szoftver támogatja, ad2 azok se valami jók, ad3 van hogy a teljesítményével is gondok vannak.
a gtx560ti túlárazott.
én az abszolut csúcskategóriát leszámítva mindenütt a radeonokat látom jobb vételnek.
9/15 A kérdező kommentje:
Radeon-ok közül melyiket ajánljátok? ÉS olyan 50-60 ezerben gondolkodtam
2011. júl. 24. 21:54
10/15 anonim válasza:
Én inkább ajánlanám ebben az árkategóriában a Gigabyte GTX560 Ti 1GB. 50 408 HUF
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!