Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nem működik a laptopomon...

Miért nem működik a laptopomon a touchpad?

Figyelt kérdés
karácsonykor kapttam msi laptopot.tudom, hogy billentyűparanccsal ki lehet rajta kapcsolni az érzékelőt, de nem kapcsoltam ki és nem csinál semmit. aztán bekapcsoltam, kikapcsoltam az érintős egeret. semmi. újraindítottam 2x, plusz egyszer leállítottam és újrabekapcsoltam. van hozzá "rendes" egerem is, de én jobbszeretem a touchpadot. mit csináljak?
2009. ápr. 4. 14:54
 1/2 anonim ***** válasza:
vidd el szerelőhöz :D
2009. ápr. 4. 17:18
 2/2 anonim ***** válasza:

Ennek tobb oka lehet.

Hardveres/Szoftveres

Hardveres:

elromlott a touchpad, ezen csak a szerelo segithet, ha garancias meg a gep vidd le ahol vetted, megnezik...

Szoftveres:

peldaul egy driver megserult vagy valahol le lett tiltva a touchpad, esetleg rossz driver van hozza, eleg sok a lehetoseg elsore megneznem az eszkozkezeloben, hogy a driver nem ir-e hibat, ha ott azt irja hogy az eszkoz mukodik akkor valoszinu nem hardver/szoftver hiba hanem tenyleg csak elallitottal valamit

lehet hogy csak le van tiltva a touchpad (eszkozkezeloben pl le lehet tiltani)

2009. ápr. 5. 02:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!