Intel Core I3 proci és 5770 videókártya meddig lesz elég?
Figyelt kérdés
Nem szoktam FullHD-ban játszani csak 1280x1050-es felbontásban,4X élsimítással.2011. júl. 23. 12:20
1/15 A kérdező kommentje:
Intel Core I3-2100-ról van szó.
2011. júl. 23. 12:21
2/15 anonim válasza:
ez a játéktól is függ, hogy milyen minőségű játékról van szó
3/15 anonim válasza:
Szerintem már nem sokáig. Az 5770 kicsit régi kártyának számít. De már ezek is sok mostani játékot elvisznek, ha az elég, és nem akarsz újabbakkal játszani, akkor tökéletes. Az én gépem pl 2006 utáni játékokat nem visz, de nem is hiányzik.
4/15 A kérdező kommentje:
Hát én az újabb játékokra gondoltam az alábbi felbontással :D
2011. júl. 23. 12:32
6/15 A kérdező kommentje:
Akkor melyiket kellene a jövőben lecserélni?
2011. júl. 23. 12:34
7/15 anonim válasza:
újabb játék, de mi a neve? ezt írd be google-ba:
[játéknév] gépigény
vagy:
[játéknév] rendszerigény
vagy:
[játéknév] rendszerkövetelmények
8/15 anonim válasza:
vannak újabb gyengébb játékok is, ha a nevét elárulod, sokat segítesz. amíg nincs rá szükséged, ne vegyél semmiből újat, mert folyamatosan mennek le az árak
9/15 anonim válasza:
(kivéve az a táp, amit a gépembe szeretnék venni, már 1500-at buktam azzal, hogy nem vettem még meg, úgyhogy keresek is egy másikat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!