lehetőleg statsztikát is küldjetek hogy melyiknél mekkora a hőmérséklet üresmenetben vagy terhelés alatt hogy látni lehessen a különbséget a hatékonyság miatt
2011. júl. 23. 00:59
1/7 Panda Péter válasza:
nem igazán értem a kérdést. hűtőpaszta mindenképpen kell (vagy más hővezető anyag a processzor kupakja és a hűtő talpa között), a polírozás pedig valamennyire csökkenti a hőmérsékletet, de csak nagyon számottevő mértékben (max 1-2 fok).
2011. júl. 23. 01:01
2/7 anonim válasza:
Eddig hűtőkrém nélkül használtad a coolert? Tíz éve még nem volt gond, de most...
2011. júl. 23. 01:04
3/7 A kérdező kommentje:
nem csak sok helyen olvastam hogy polírozással hűtőkrém nélkül is lehet eredményeket produkáln hűés terén és halyt a kíváncsiság hogy melyikkel terhelhető jobban a gép
2011. júl. 23. 02:09
4/7 anonim válasza:
Teljesen tükörsima felületet gépi polírozással lehet csinálni, ami azért nem kis pénz, de etalon sík felületet nem állít elő ez sem.
Szerintem teljesen mindegy hogy polírozva van vagy sem, mert maximum 2-3 fokot fog adni, és ezzel sokat mondtam.
Házi polírozást meg úgy felejtsd el ahogy van, nem lesz feltétlen egyenes a felület, hiába lesz esetleg szép fényes.
Inkább teljesen gyárilag kell hagyni, denaturált szesszel szépen eltörölgetni az egész procit hogy ne maradjon rajt régi paszta, aztán valami jó pasztával megkenni és cupp.
2011. júl. 23. 13:04
5/7 anonim válasza:
Ja azt kihagytam, ha egyenetlen a felület, akkor légrés marad a hűtő és a kupak közt, és a levegő köztudottan rosszul vezeti a hőt.
Teljesen etalon sík felületeket full vákumban összerakva nem szeded szét csak kalapáccsal :D
2011. júl. 23. 13:07
6/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat csak kiváncsi voltam a véleménxetekre mivel polírozást javasoltak nekem pasztázás helyett és érdekelt hogy mennyire érzékelhető 2 közt a különbség mert a polírozást még soha nem próbálam
2011. júl. 31. 19:13
7/7 anonim válasza:
Énnekem bejött a polírozás ,simán lehet egy nagyon durva felületből is szó szerint tükör simát csinálni ,persze ez alá még ugyan úgy ajánlott egy vékony paszta réteg
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!