Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyenek a Kingmax ramok?

Milyenek a Kingmax ramok?

Figyelt kérdés
2011. júl. 22. 00:40
1 2
 1/11 anonim válasza:
5 éve olyat használok nem mai gépemben. 2x 1GB DDR400-asat és semmi probléma nincs vele. Ha lenne sem érdekelne különösebben, mivel élettartam garanciát kaptam hozzájuk.
2011. júl. 22. 00:46
 2/11 anonim ***** válasza:
Jaja! Szerintem is jó!
2011. júl. 22. 00:46
 3/11 anonim ***** válasza:
Felesleges megkérdezned, mindjárt jönnek a heves Kingmax tulajdonosok, akik elvágják a torkod ha egy Kingston HyperX-et ajánlanál esetleg egy Geilt vagy egy Corsair-t.
2011. júl. 22. 00:48
 4/11 anonim ***** válasza:

Átlalában ha egy hibás modult veszel, az rögtön kiderül. De ha nem volt semmi hibája, akkor később sem lesz.

Nem meghibásodási problémák szoktak lenni, inkább teljesítménybeli gondok. Tehát egy olcsóbb ram nem biztos, hogy ugyanolyan gyors lesz, mint a drágább (még ha azonos az órajel és a timingek amiken üzemelteted őket)

2011. júl. 22. 00:50
 5/11 Panda Péter ***** válasza:
mutass nekem olyan két ramot ami azonos beállítások mellett nem ugyanazt a sebességet nyújta, igazán kíváncsi lennék rá......
2011. júl. 22. 01:16
 6/11 anonim ***** válasza:
nekem volt Kingston HyperX - em is és most meg kingmax van.. semmi érezhetö különbség nincs közte.. :)
2011. júl. 22. 01:19
 7/11 anonim ***** válasza:
A kingmax kiváló termék. Nem tudom hogy melyik modellekre(vagy mindre???) örök garancia van. De amúgy pedig totál mindegy hogy kingston v kingmax v akármi mert a "mezei" felhazsnáló úgysem érzi meg hogy most x megával vagy x+1-el tárolódnak rajta a cuccok.
2011. júl. 22. 01:29
 8/11 Panda Péter ***** válasza:

mint arra próbáltam utalni, ha két ram azonos beállítások mellett fut, akkor azonos sebességet fog produkálni, még akkor is ha az egyik ötször drágább mint a másik. tehát ebből a szempontból az átlag usernek bőven jó a legolcsóbb ram is.

a drágább ramoknak kizárólag tuningnál van értelme.

2011. júl. 22. 01:32
 9/11 anonim ***** válasza:

Kingmax megbizhato marka. Amit nem szabad megvenni az a Hynix.

Geil az nagyon draga, persze gondolom nagyobb teljesitmenyt lehet belole kihozni tuninggal, de atlag usernek felesleges.

2011. júl. 22. 09:04
 10/11 anonim ***** válasza:

Jók :D

Nekem alapfeszen cl5-ben viszik az 1Ghz-et (ddr2-800-as modulok)

2011. júl. 22. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!