Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ilyenkor mit lehet tenni?

Ilyenkor mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
Az a helyzet,hogy a samsung telefonomhoz vettem egy usb kábelt a boltban. Elvileg működne,de amikor rácsatlakozom a számítógépre akkor beadja ezt: Új hardver- üdvözli a varázsló.Ez után a lehetséges menüpontoknál mindent megpróbáltam a telepítésre,de nincs hozzá cd-m,hogy telepítsem,mert nem tudtam,hogy az is kell hozzá.Az lenne a kérdésem,hogy le lehet e tölteni ezt a programot,vagy hol lehetne ilyen telepítő cd-t beszerezni? Előre is köszönöm. :)
2011. júl. 21. 12:45
 1/5 Mugen ***** válasza:
Nekem nincs samsung telefonom, de szerintem írd le hogy pontosan milyen készülékről van szó. Akkor könnyebben tudnak segíteni a többiek.
2011. júl. 21. 13:08
 2/5 anonim válasza:
milyen oprendszered van? mert nekem az xp kért telepítőcd-t (mondjuk nekem volt is hozzá - omnia2), a win7 meg nem, csak simán meg kellett nyitni, mint egy pendrive-ot pl.
2011. júl. 21. 13:12
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Nekem is xp-m van. Amúgy Samsung Corby a telefon teljes neve. Várom a további segítséget! :)
2011. júl. 21. 14:27
 4/5 anonim ***** válasza:

Samsung Corby Driver... sztem ha ezt beírod kidobja....

én ezt találtam nekem Sony-m van remélem jó lesz!

[link]

2011. júl. 21. 16:48
 5/5 A kérdező kommentje:
Húúúúú..Nagyon,nagyon köszönöm a segítséget,sikerült!!! :D :D
2011. júl. 22. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!