Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen laptop-ot vegyek?

Jas0nx kérdése:

Milyen laptop-ot vegyek?

Figyelt kérdés
Lenne kb Százezer forintom a gépre, Nagyjából tudom milyet szeretnék, de életem első laptopja és nem nagyon tudom h hogyan válasszak. Javarészt Játékra kéne, vagyis ennyi pénzért jó lenne olyat kapni amin azért eldöcögnek a játékok még ha csak minimum grafikán is. Érdekelne, hogy ti milyen gépeket ajánlanátok??
2011. júl. 21. 12:00
 1/6 mate0117 ***** válasza:

sorry de a játékra kell laptopok 170.000-nél kezdődnek.....

[link]

ez már nem olyan szörnyű...

2011. júl. 21. 12:03
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha jatszani szeretnel, akkor szukseged lesz egy okes dedikalt videokartyara, ami eleg sokat dragit egy laptop aran. Beprobalkozhatsz esetleg egy 120-130 koruli Amd procis lapossal, amiben van egy also kozep osztalyos videokartya, de ahogy az elso irta 150-170-tol felfele kell gondolkozz hogyha laptopot akarsz, amin elfogadhatoan lehet jatszani.
2011. júl. 21. 12:09
 3/6 mate0117 ***** válasza:

amd-s processzoros laptopot ne vegyél...

laptopba csak az intel gyárt normális processzorokat...

2011. júl. 21. 12:19
 4/6 A kérdező kommentje:

Én is inkább intel párti vagyok és igazából egy dolgot nem vágok... belinkelek két gépet és utána leírom, hogy a konkrét problémám!

[link]

[link]

A felső laptop nekem látszólag jobbnak tűnik, pedig olcsóbb. Szerintem azért lehet jobb, mert abban legalább egy nevesebb vga van. Világ életemben Ati-s voltam, és a jelenlegi asztali pc-mben is az van.

A második gép drágább ugyan, de nekem ez az Intel GMA nem mond semmit. Szóval ha játékra kéne szűkebb kereteken belül akkor a radeon-os gép mellett döntenék. De valamiért drágább és nem akarom elhinni, hogy a vga kárára tettek bele egy hangyányival nagyobb procit meg több ramot...

2011. júl. 21. 23:01
 5/6 mate0117 ***** válasza:

jó lenne az ha nm acer lenne.....

csak 1 év garancia van rájuk...

2011. júl. 22. 10:16
 6/6 A kérdező kommentje:
Milyen márkát javasolsz?
2011. júl. 22. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!