Ezt okozhatja videokártya? Elmegy a kép :S
Figyelt kérdés
egy egy pillanatra elmegy,mintha kikapcsolódna meg vissza a monitor,de tényleg csak egy töredék másodpercre, inkább akkor ha valamit töltenie kéne alap helyzetben nem csinálja,de ha rájön van hogy egymás után 3-4x is ki be kapcsolgat :S most ezt megírtam ez alatt is vagy 3x csinálja,ez videokártya hiba? eredetileg a win xp telepített drivert hozzá de leszedtem a gyári oldalról és telepítettem,de nem változott semmi.
egy NVIDIA GeForce4 MX440es kártyáról van szó.
2011. júl. 20. 23:33
1/8 A kérdező kommentje:
úgy veszem észre hogy mikor sok fehér van a háttérben akkor csinálja inkább
2011. júl. 20. 23:40
2/8 anonim válasza:
Az az mx440 se mai csirke, okozhatja sőt biztos hogy valamilyen megjelenítési hiba lesz. Indítsd el a gépet csökkentett módban akkor nem tölt be drivert a kártyához ha úgy nem áll fenn a hiba akkor driver lesz a ludas.
3/8 anonim válasza:
Ellenőrizd a csatlakozásokat, és a hőmérsékletét.
4/8 anonim válasza:
lehet kicsit elvan mozdulva. szedd szét a géped,húzd ki,tedd vissza.
5/8 A kérdező kommentje:
nah mindent kipróbáltam,driver nélküli indítás vált be,most tényleg nem csinálja... de akkor ha ez nem jó akkor mit akar még? xp amit telepít nem jó,gyári nvidia oldalról letöltöm nem jó,akkor mit tegyek? ennél jobbak lehetnek máshol?
2011. júl. 21. 11:16
6/8 anonim válasza:
Próbáld meg a kártya gyártójának honlapjáról leszedni pl.:asus, msi nézd meg a pontos típusát hátha úgy jó lesz.
7/8 A kérdező kommentje:
NVIDIA GeForce4 MX440, és az eredeti www.nvidia.com oldalról való a driver
2011. júl. 21. 17:25
8/8 anonim válasza:
Akkor előfordulhat, hogy ütközik valamivel talán lehet fenn még valami driver amivel összeakad. Azt kéne megnézned ha pedig nem jön össze akkor egy formázás az megoldhatná a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!