Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Megéri lecserélni egy vadiúj...

Megéri lecserélni egy vadiúj PS3-at egy Xbox 360 Slim konzolra?

Figyelt kérdés
vettem egy PS3-at de valahogy nem tetszik. De az ismerősök azt mondják nagy hülyeség lenne lecserélni egy xbox 360-ra
2011. júl. 20. 14:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szerintem add el jó áron és ha ügyes vagy még pénzed is marad ha veszel utána x360at.Amúgy nem sok időt jósolok már ennek a két konzolnak....
2011. júl. 20. 14:23
 2/11 anonim ***** válasza:

Előző:

2-3 évük van még hátra míg jön az új konzol, aztán még 1-2 évig valamennyire biztos támogatva lesznek.

Amúgy ps3 jobb, mint az xbox, de néha van olyan, hogy valamiért nem jön be az embereknek, de aztán lehet ha lecseréled boxra azt se fogod élvezni (kb ugyanaz az egész, csak ezerszer kevesebb exkluzív játék, multiplatform játékok ugyanazok, max a joystick más).

2011. júl. 20. 14:33
 3/11 anonim ***** válasza:
Szia csak akkor éri meg lecserélni ha 250gb-os slimet veszel + hozzá kinect-et meg attól függ hogy a ps 3 is milyen :D
2011. júl. 20. 14:33
 4/11 A kérdező kommentje:
Slim változat 320GB-os
2011. júl. 20. 14:35
 5/11 anonim ***** válasza:
Szerintem egy i5ös gép amúgy jobban megérné . Nekem 3éves a gépem de még mindig maxon visz mindent. Ha vennél egy 120ezer értékű pc-t az elég lenne jónéhány évig
2011. júl. 20. 14:38
 6/11 anonim ***** válasza:

Lehet azt kéne csinálni amit az előző mond, mivel valószínű a box sem tetszene, ha a ps sem.

Akkor meg kell venni egy PC-t, igaz, kb 2x annyiba kerül, de az legalább biztos tetszik

2011. júl. 20. 14:42
 7/11 anonim ***** válasza:
Jah és instant akár játék közben nyom egy alt tabot és neten megnéz valamit akár
2011. júl. 20. 14:45
 8/11 anonim ***** válasza:
Vagy várd meg a Wii U-t, ott teljesen más csúcskategóriás játékok is lesznek, kitudja, lehet Neked is megtetszene:D
2011. júl. 20. 14:46
 9/11 anonim ***** válasza:

Jaja, ha nem vagy hardcore gamer akkor Wii U.

Tudom, hogy azon már lesznek "hardcore"-nak nevezhető játékok, de Wii U-n sokkal kevésbé lesz hardcore, mint a 2 másik márka konzolján, Nintendo-nak más a célközönsége.

Vagy ha addig nem bírsz várni vegyél Wii-t

2011. júl. 20. 18:40
 10/11 mrillegal1 ***** válasza:
még véletlenül se cseréld le xbox egy nagy rakás.... a ps megbizhatobb fényévekkel erösebb és bluray t is viszi ne légy barom
2011. aug. 2. 12:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!