Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Paraszt vakítás vagy tényleg...

Paraszt vakítás vagy tényleg van benne valami?

Figyelt kérdés
Az a helyzet , hogy már sokszor hallottam miszerint az ATI jobban működik egy AMD processzorral míg egy Nvidia szebben muzsikál egy Intellel. Gép újítás előtt állok és egy intel i5 2500k mellé szeretnék berakni egy ATI HD 6970-et szóval fontos lenne mert az intel proci helyett akár egy AMD 6 magos szépséget is betudnék rakni ha azon múlik a gép gyorsasága. :)
2011. júl. 19. 20:58
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez egy paraszt vakítás. szoval nyugottan vedd meg az intel mellé az AMD-t.
2011. júl. 19. 21:00
 2/4 anonim ***** válasza:
Ennek a dolognak majd akkor lesz értelme, ha platformszinten működik az egész, valamilyen heterogén programozással. Akkor majd jól jön az AMD processzor mellé az AMD kártya. Intelhez tökmindegy, mit veszel.
2011. júl. 19. 21:08
 3/4 anonim ***** válasza:
Hülyeség ne hidd el. Én is hallottam már 1-2 embertől aztán mondom neki ezt te találtad ki vagy valaki mondta neked és te télleg olyan hülye voltál hogy el is hitted :P
2011. júl. 19. 21:09
 4/4 A kérdező kommentje:
Én sem hittem benne csak egyszerűen már idegelt agyilag a kíváncsiság , hogy hátha. :D Köszi a válaszokat. :)
2011. júl. 19. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!