Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi baja van a hangkártyámnak?...

Mi baja van a hangkártyámnak? Játék közben, ha jön egy videó, elkezd minden beszaggatni, meg tökre lemarad a hang. A hang rég lefut, és aztán marad a beszaggatott átvezető film némán.

Figyelt kérdés
Ezt tapasztaltam a Force Unleashednél is, és most a James Bond-Blood Stonnal jáccom, és itt is ez a baj jelentkezik. Néha már maga a játék is belassul élvezhetetlen szintre, pedig elvileg a gépemnek megvannak a képességei, hogy vigyék a játékot max szinten.
2011. júl. 19. 13:27
 1/7 anonim ***** válasza:
ha integrált a vidikarid akk lehet az alaplappal van baj
2011. júl. 19. 13:29
 2/7 anonim ***** válasza:
hangkártya*
2011. júl. 19. 13:29
 3/7 A kérdező kommentje:

Annyira nem vagyok otthon ezekben a dolgokban, úgyhogy leírom mik vannak:

Videokártya ATI Mobility Radeon HD 5470 (1024 MB)

Hangkártya ATI Radeon HDMI @ ATI Cedar/Park - High Definition Audio Controller

Kérdésem inkább az, hogy hogy lehet ezt a bajt kiküszöbölni?

2011. júl. 19. 13:36
 4/7 A kérdező kommentje:

Próbaképp elkezdtem jáccani megint, ha meghalok, a következő játékban már szaggatt a kép és a hang, egész addig, míg élvezhetetlen nem lesz.

Mit csináljak, ez így nagyon rossz. Pedig ez már a harmadik pálya, eddig csak a videóknál voltak bajok.

2011. júl. 19. 14:10
 5/7 anonim ***** válasza:
valszeg az alaplap lesz ahunyo mertaz alaplapon van a vidikari..attól szaggat mert kezd elb@szódni.a hang kártya is az alaplapon van és az se mindig jó tehát tuti az alaplap!!!
2011. júl. 19. 14:33
 6/7 A kérdező kommentje:
Értem, de mit csináljak? Csal nem fogom kidobni a féléves Dell laptopom.
2011. júl. 19. 14:34
 7/7 anonim ***** válasza:
akkor még garis!vi vissza a szervizbe ott megcsinálják
2011. júl. 19. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!