Megéri SSD-t venni? Miért ilyen drága?
Figyelt kérdés
2011. júl. 19. 13:02
1/10 anonim válasza:
jelenleg nem éri meg, mert még egyáltalán nem számítanak üzleti adatok megbízható adattárolójának.
2/10 Panda Péter válasza:
szerintem megéri venni, csak okosan kell vásárolni (nem kell a legdrágábbat megvenni).
azért ilyen drága, mert ad1: nem lehet kiváltani más eszközzel, annyira gyorsabb egy hagyományos merevlemeznél, ad2: még újdonság, nem elterjedt
3/10 A kérdező kommentje:
a samsung 470 128gb-s sztetek jó vagy intel 320 120gb-s?ugy hallotam hogy az intelnél ennél a sorozatnál kezödik a firmware hiba
2011. júl. 19. 13:06
4/10 A kérdező kommentje:
am mi ez az ad1 meg ad2?
2011. júl. 19. 13:08
5/10 Loach válasza:
érv 1 és érv 2
Megéri, csak tényleg okosan kell. A samsung elég jó, nagyongyorsan bootol róla a rendszer, és igten, azért ilyen drága, mert most kezd teret hódítani (emlékezz csa, hoyg mennyibe kerültek annoa külső winyók, és mennyibe kerülnek most...), szal idővel ezis olcsóbb lesz majd.
6/10 A kérdező kommentje:
okés,amugy azért kellene gyorsan mert az irodába lassuk a gépek,és olvastam hogy ettöl 4x gyorsabb lessz a system ha erre telepitem a win7-et
2011. júl. 19. 13:31
7/10 anonim válasza:
4x gyorsabbat túlzásnak érzem, de a gép hamarabb fog bootolni, egy program hamarabb indul el meg ilyenek, de ha a gép többi része szar attól még nem elég bele egy SSD
8/10 A kérdező kommentje:
hát ebbe i7-es proci van szval szerintem jol fog menni rajta
2011. júl. 19. 14:28
10/10 A kérdező kommentje:
hát mert 3D-s animációkkal foglalkozom,és ahhoz nem árt 1 jó proci
2011. júl. 20. 18:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!