Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Össze lehet kötni a laptopot...

Össze lehet kötni a laptopot az asztali géppel?

Figyelt kérdés
Úgyértem, hogy vannak játékok amit csak az asztali gépem bírja el de a laptopomnak jobb a monitorja, össze lehet kötni?
2011. júl. 18. 21:33
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
akkor csak ott tartok, hogy a laptopom a monitoron van
2011. júl. 18. 21:52
 12/15 anonim ***** válasza:

:)

LAPTOP MONITORT N.E.M LEHET ÖSSZEKÖTNI ASZTALI GÉPEL

(házilag nem)

2011. júl. 18. 22:15
 13/15 anonim ***** válasza:

Valamennyire értem kérdésedet, bár ez elég bonyolult pontosan még én sem tudom hogyan de a kedvedért valahogy felvázolom a lényegét hátha megérted vagy valaki más itt aki jobban tudja nálam.

Tehát adott egy asztali gép és a laptop, fontos hogy mindkét gépen legyen internet kapcsolat szóval otthoni hálózatról van szó. Vannak különböző progik amik arra jók hogy mindkét gépen telepítve van és pl laptopról rácsatlakozol az asztali gépedre mintha távsegítségben segítenél egy haverodnak. Tehát rácsatlakozol és akkor a laptopon látod az asztali géped dolgait, bármi amit elindítasz az asztali gépen azt ugyan a laptopodon fogod látni de mégis az asztali gépeden fut a játék annak a dolgait terheli. Ennek van egy aprócska gondja mégpedig az hogy ezek a távsegítséges programok elég lassuak a sávszélesség miatt, hogy ez otthoni hálózaton hogyan működne azt sajnos nemtudom. De utána lehet olvasni több helyen ennek a dolognak. Kb ennyi ötletem van erre, hogy működne e a gyakorlatba vagy sem ezt nemtudom.

2011. júl. 18. 22:29
 14/15 A kérdező kommentje:
Erről már hallottam és jólenne ezt megtudni hogyan lehetséges:D
2011. júl. 19. 00:02
 15/15 anonim ***** válasza:
ha már van otthoni csoportod bemész a sajátgépbe ot oldalt kihozza hogy otthoni csoport ott a meghelytók felett,arra katt
2011. júl. 19. 09:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!