EZ JÓ GAMER CONFIG?
Figyelt kérdés
2011. júl. 18. 14:20
11/12 anonim válasza:
Én körülbelül 2 éve vettem egy 150 ezrest összeállítást, akkoriban nagyon jónak számító mindennel, azóta még minig mindent visz maxon, szntem ez a konfig 2 évig biztos visz mindent.
12/12 anonim válasza:
Véelményem szerint felesleges előre tervezett gépet venni. Sok éve mindig olyan gépet veszek ami épp kell, de bővíthető, vagy cserélhatő legyen benne lehetőleg minden.
Ha játszani akarsz, nézd meg mik a játékaid gépigényei, és annak megfeleően rakd össze a géped. Ha végigtoltad a játékaid, és újabbakkal akarsz játszani bőven ráérsz alkatrészeket cserélni pl + memória vagy nagyobb videókártya és megspóroltán egy rakat pénzt is mert havonta jönnek ki újabb cuccok és ennek megfelelően a többinek esik valamennyit az ára is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!