AMD vagy Intel melyik a jobb?
Figyelt kérdés
Na eddig nagyon intelek közül válogattam olyannyira , hogy rá sem pillantottam az amd-re és hát meglepően az fogadott , hogy a 4 magos intel procim árából egy 6 magos amd-t is tudnék venni tehát melyik a jobb?
Intel választásom : [link]
Amd : [link]
Úgy hallottam , hogy az intel a 4 mag ellenére jobb mint a 6 magos amd de szeretnék biztosra menni.
Köszönöm a válaszokat.
2011. júl. 18. 08:48
2/5 anonim válasza:
Csak ott, ahol nem használják ki mind a 6 magot. Az a program, ami maximum 4 magot bír használni, jobban megy az intelen, mert az intelnél 1 mag erősebb mint az amd-nél. Viszont amúgy erősebb az amd:)
3/5 anonim válasza:
A 6 magot nem használja ki jelenleg egy játék sem, ha arra szeretnéd használni. De játéknál a linkelt 4 magos Intel is sok, egy AMD Phenom II 955 is kihajtja a legerősebb videokártyát, és az meg olcsóbb ezeknél.
5/5 anonim válasza:
intel i5 2500k simán leveri a jelenleg összes amd procijait bulldozer intelt lefogja kb fél évig utána jön az intel új procijai újra :D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!