Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért eszik sok memóriát a gépem?

Búza Péter kérdése:

Miért eszik sok memóriát a gépem?

Figyelt kérdés
Az utóbbi időben 800mb és 1 giga körül zabál régebben csak 400 mb körül volt pedig nem volt újratelepítés!
2011. júl. 17. 23:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Hát, az szép a win7-el 400Mb körül evett...nekem eddig 500 alá ritkán ment, akkor is mindent kiiktatva, alapon 6-700Mb-t eszik, az se mindegy mikor nézed a fogyasztást, böngészők is megdobják rendesen (nekem böngészéssel 1,1Gb, ebből 400Mb a böngésző)

Asztali gépünkön volt egyszer hatalmas fogyasztás ramból, de elmúlt. Néha egyes szolgáltatások is tudnak elvenni sokat a ramból.

Amiket én használok ha ramot pucolok: Advanced System Care free, és annak a beépített memória takarítója a Smartram és ezek mellé ki kell próbálni a Game Booster free-t, én ram igényesebb dolgok előtt mindig ezeket használom.

Ha más nem akkor futtass vírusírtót hátha vírus fogyasztja (ha mégsem akkor is a biztonság javára cselekedsz)

Amúgymeg 4Gb ram mellett felesleges ilyeneken aggóni sztem :)

2011. júl. 18. 00:52
 12/13 anonim ***** válasza:
szerintem teljesen normális. nekem most 1,06-ot eszik és ebből a FFox 225mega
2011. júl. 18. 04:50
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat egyébként megoldódott egy gyönyörű vírusom volt ... :) így 500 és 600 MB között ugrál ami azért sokkal jobb eredmény még 1x köszönöm mindenkinek a segítséget !
2011. júl. 18. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!