Mi a véleményetek a Dell Lap-Topokról?
Figyelt kérdés
2011. júl. 17. 21:57
1/5 anonim válasza:
Általában elég jók..konkrét típusról van szó?
2/5 anonim válasza:
Nekem több Dell laptopom volt már, most is arról írok. Én csak jót tudok mondani. Egyik laptopot sem azért cseréltem le, mert elromlott, hanem vettem egy újabbat, így a régebbieket odaajándékoztam családtagoknak és még ma is működnek. Nem véletlenül mernek alapból 3 vagy 4 év garanciát adni.
3/5 anonim válasza:
A Dell laptopok jók. Minőséget mi sem bizonyítja jobban, hogy a Dell laptopokra, 3 év garanciát vállalnak.
4/5 anonim válasza:
nekem 2 hete van meg, eddig nincs okom panaszra :D
5/5 anonim válasza:
Szerintem a legmegbízhatóbb márka laptopból, de már hallottam ismerőstől panaszt is. Persze ezt consumer kategóriára mondom, mert üzletinél egy Lenovo Thinkpad vagy egy HP EliteBook se rosszabb, de otthonra szánt laptopoknál nincs márka, amelyik minőségben felvenné a versenyt a Dellel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!