Asztali gépesek! Milyen monitorod van?
márkája?
(névleg) hány inch/col átlójú?
képaránya? 4:3 v. 16:10 v. 16:9 v. esetleg más
CRT v. LCD V. LCD LED v. esetleg más technológia
most hány éves?
Köszi!
És azokat amúgy miért vonták ki a forgalomból? - nem fikázásból. Tényleg nem tudom. Gondolom amúgy tényleg nem rossz.
Várok még (sok) választ.
Volt amúgy Point of View monitor is.
Erre viszont ugyan az a kérdésem.
"És azokat amúgy miért vonták ki a forgalomból?" - mert ezek is úgy jártak. Egyiket sem értem.
Amúgy hol lehet kapni?
Mert kiskerben azt mondták: ~Elfogyott a nincs több.~
mi juventusból hoztuk, annak a nagykernek van kisker boltha is gépbolt néven fut, gepbolt.hu címen
kapható is, nagykerből meg raktárról el lehet hozni. nem fejezték még be a forgalmazását, csak a sok lusta boltos nem megy el érte mert nem éri meg neki. ennyi. raktáron meg nem tartanak csak kodegen meg vargáné tápokat...
Samsung P2770FH
27 col
16:9
LCD LED
kb. 2 és fél hónapos
Köszi a pontos választ! Várok még ilyen pontos válaszokat!
Látom a nagykert. Köszi!
Samsung SyncMaster 710v LCD 17" 21ms képfrissítéssel. 4:3-as képarány, 1024 X 768-as felbontáson használom, de 1280 X 1024-et is bírna (ez a max), csak nekem az már túl apró netezni, stb, de viszont játékoknál nagyon szép olyankor!
2004 körül vettem 90.000 Ft-ért és még mindig zsír. :D Akkor azt mondták, h játékra nem igazán alkalmas a lassú képfrissítés miatt, mert h széteshet a kép, most az új gépemmel se találkoztam még ilyen jelenséggel! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!