Belinea LCD monitoron elcsúszhatnak a színek?
Figyelt kérdés
Nyaralás utáni első bekapcsoláskor egy teljesen zöldes, fakó képernyő fogadott. Gyors újraindítás során, amíg nincs jel, addíg a kép szép, a bios betöltésekor már rossz.
Mi történhetett? Segítsen valaki...
2011. júl. 16. 19:36
1/3 anonim válasza:
próbáld meg másik gépen a monitort, lehet a videókártyával van gond
2/3 anonim válasza:
Te még jól jártál én elmentem bulizni másnap hazajövök bekapcsolom a gépet nincs kép és nem is lett minden próbálkozás ellenére. Az előttem szólóval tudok egyetérteni próbáld meg másik gépnél ha ott jó akkor lehet , hogy a vidkarid kicsúszott vagy elromlott. Illetve gondolom próbáltad de mozgasd meg a kábelt húzd ki a gép hátuljából dugd vissza ha így sem jó akkor próbáld meg megtörögetni (nem erősen :D) a monitor kábelt kb centinként hátha a kábel törött meg.
3/3 A kérdező kommentje:
A kábelhibát még nem tudtam kizárni, de másik gépről is rossz a kép, tehát nem videokártya :(
Picit bízom a kábelhibában, remélem nem kell új monitort vennem....
Lehet úgy rossz a monitor, hogy amíg nincs rajta jel, a gép bekapcsolásakor, illetve az előtt, akkor még jó a kép, amint videokariról kapja a jelet, már rossz..?
2011. júl. 17. 21:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!