Le lehet valahogyan zárni a számítógép billentyűzetét, hogyha itthagyom egy percre, a gyerekek ne formázzák a merevlemezt?
Ctrl+Alt+Del - lel ha jól tudom, le lehet zárni
legalábbis az enyémet
Az biztos h nem jó, mert az a windows feladatkezelő.
Egyszerűen kihúzod hátul.
ctrl+alt+del
majd válaszd a számítógép zárolását
ha vissza ülsz a géphez akkor meg csak bejelntkezel
ilyen kor érdemes jelszót is használni
Ki kell kapcsolni az üdvözlőképernyő használatát. Mondjuk akkor nem lesz gyors felhasználóváltás sem, de el kell döntened, melyik a fontosabb.
Vezérlőpult -> felhasználói fiókok -> felhasználók be- és kijelentkezési módjának megváltoztatása -> üdvözlőképernyő használata elől kivenni a pipát, majd jóváhagyni a változtatásokat.
Ekkor Ctrl+Alt+Del-re tudsz zárolni!
Le lehet, a windows+L gombbal például. De én anno erre saját alkalmazást írtam. ;-)
Emellett az is kell, hogy a rendszergazda fiókok legyenek lejelszavazva, mert anélkül átjelentkezik egy rendszergazda fiókba, és máris megformázza a vinyót. Nekik is külön korlátozott fiókot adni, és teljes a biztonság. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!