Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Le lehet valahogyan zárni a...

Le lehet valahogyan zárni a számítógép billentyűzetét, hogyha itthagyom egy percre, a gyerekek ne formázzák a merevlemezt?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 1. 15:47
 1/8 anonim ***** válasza:
36%

Ctrl+Alt+Del - lel ha jól tudom, le lehet zárni

legalábbis az enyémet

2009. ápr. 1. 15:52
 2/8 anonim válasza:
51%

Az biztos h nem jó, mert az a windows feladatkezelő.

Egyszerűen kihúzod hátul.

2009. ápr. 1. 16:04
 3/8 anonim válasza:
66%
Pontosan erre a célra program nincs, de ha a fiókodra jelszót raksz, és mindig ha elfutsz csak simán kijelentkezel, úgy nem lesz baja a gépnek. De beállithatod, hogy a képernyőkimélőnél egyből kijelentkezzen! Én ezt csinálom! Más nincs!
2009. ápr. 1. 16:52
 4/8 anonim ***** válasza:
63%

ctrl+alt+del

majd válaszd a számítógép zárolását

ha vissza ülsz a géphez akkor meg csak bejelntkezel

ilyen kor érdemes jelszót is használni

2009. ápr. 1. 18:11
 5/8 anonim ***** válasza:
90%

Ki kell kapcsolni az üdvözlőképernyő használatát. Mondjuk akkor nem lesz gyors felhasználóváltás sem, de el kell döntened, melyik a fontosabb.

Vezérlőpult -> felhasználói fiókok -> felhasználók be- és kijelentkezési módjának megváltoztatása -> üdvözlőképernyő használata elől kivenni a pipát, majd jóváhagyni a változtatásokat.

Ekkor Ctrl+Alt+Del-re tudsz zárolni!

2009. ápr. 1. 20:54
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Le lehet, a windows+L gombbal például. De én anno erre saját alkalmazást írtam. ;-)

Emellett az is kell, hogy a rendszergazda fiókok legyenek lejelszavazva, mert anélkül átjelentkezik egy rendszergazda fiókba, és máris megformázza a vinyót. Nekik is külön korlátozott fiókot adni, és teljes a biztonság. :-)

2009. ápr. 1. 22:23
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát a billentyűzetet nem tudod lezárni, de akkor te hogy aktiválnád újra? Tehát nincs is értelme. Windowsgomb + L, mint Lock, lezárja a gépet, amíg nem írod be a jelszót, senki semmit. Ctrl alt del beállítható, hogy mit csináljon, szóval nem biztos, hogy az azt hozza be, amit akarsz, kijelentkezésnél ugye elvésznek a munkafolyamataid, szóval az sem jó. Lockolj :)
2009. ápr. 2. 17:23
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Nálam a windows gomb + L egyből lezárja. Vagy ctrl+alt+del és utána egy enter a zárolásra...
2009. ápr. 8. 03:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!