Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogy tudok 2 db hhdt rakni a...

Hogy tudok 2 db hhdt rakni a gépbe?

Figyelt kérdés
van benne egy darab 40gb os most de a régi gépemböl kivettem és beleszeretnem másdiknak tenni.kérlek segitsetek.higyan kell jumperolni stb.hali / sos /
2011. júl. 15. 17:53
 1/7 anonim ***** válasza:
A jumper fölött írnia kell a winyón, hogy melyik pozíció a master, és melyik a slave.
2011. júl. 15. 17:55
 2/7 A kérdező kommentje:
éb ehet hülye vagyok.master meg stb léccike magyarázza el nekem valaki.az elsö vinyón és a másodikn hol legyen a jumoer?köszike
2011. júl. 15. 18:34
 3/7 anonim ***** válasza:
Amelyiket az ide kábel végére kötöd, az a master, amelyiket a közepére, az a slave. Ennek megfelelően jumpereld.
2011. júl. 15. 18:37
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha az egyik merevlemezről lehúzod a jumpert, az slave lesz. A másikat meg kell nézni, maert valamelyik szélső lesz az, már nem emlékszem, melyik. A két lemezt lehet egy kábelre kötni. Viszont arra vigyázz, hogy nehogy CD,- vagy DVD-meghajtóval kösd egy kábelre, mert összevesznek :D
2011. júl. 15. 20:07
 5/7 anonim ***** válasza:
Az nem biztos, hogy slave lesz jumper nélkül, a western digi winyómon három állapot van, slave/master/cableselect, de ha nem rakom rá valamelyikre a jumpert, észre se veszi a gép a winyót.
2011. júl. 15. 20:18
 6/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat,de még mindig semmi :(
2011. júl. 15. 21:11
 7/7 anonim ***** válasza:
master a rendszer vinyó, értelem szerűen a többi slave.
2011. júl. 15. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!