Miért fagy ki a gépem az első 3D-s program megnyitása után? (többi lent)
Előző videókártyám egy Ati Radeon 9250 (128MB) és most vettem bele egy új kártyát ami nVidia Geforece fx 5200 (128 mb). Újratelepítettem az xp-t az új videókártyával. Felraktam az nvidia oldaláról letöltött hivatalos drivert, ujrainditottam a gépet... Megnyitok pl egy youtube-ot videót kifagy a gép (egér nem mozdul és a bill. se reagál.)
De van amikor magától fagy ki a gép . Miért van ez? :(
Fiugyu új fejlemény:
A windows bootolásáig bejön a kép.. Utánna kiiírja hogy no signal és kikapcsol a monitor. :O De a gép megy tovább
A vga kártyád rossz vagy nem jó a vga driver
ajánlom a csökkentett modot és a vga mod engedélyezése
és a felbontást ragd 800x600/16 ra
ha készvagy szolj
Készvan. Elösször benyomtam a VGA modot, bekapcsolt a gép, utánna a csökkentett módot. Levette a grafikus elemeket ( tálca szín szürke lett. )
800x600 /16 bit átállítva.
Eszközkezelő - Videókártyák - NVIDIA GeFORCE FX 5200
* Nem lehet normál módban elindítani, mert ugyan úgy kikapcsol a monitor.
* VGA módban: bekapcsol bejön a windows de, nem lehet képernyőfelbontást állítani, mert kiíír egy csomó betűt és kikapcsol a monitor.
* CSökkentett módban: Felbontást lehet állítani , de nem menti el hogy beállítottam..
Most VGA módban vagyok, kék a tálca mint normálmódban, és ott tudtam megnézni jelenleg az Eszközkezelőt.
Milyen alaplapod van ? chipset drivert felraktad
A driver verzio hányas?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!