Wifi-hez mi kell? Pontosan Mik kellenek és Adnátok linkeket webshoppokba?
Vagyis ,hogy "lehessen lopni a netetˇ" .Elvileg erre sok kódolatlan hálózat van és 1-2 kódolt is és sok embernek vannak hozzá jkódjaik amiket megosztottak velem.És elvileg mind nagy sebességű.
Az lenne a kérdésem: Konkrétan mik kellenek wifizéshez?Azt tudom,hogy kell router és ezen felül még?
Őszintén nem vagyok jártas az adapterekben, de érdemes figyelni a minél magasabb teljesítményre és érzékenységre. Továbbá hasznos ha az adapter támogatja a 802.11n-es rendszert a b/g mellett. Érdekes még az is, ha az adapter chipset-je támogatja a "monitor" módot WiFi csomag elfogáshoz és/vagy WiFi jelszó feltöréshez (főként WEP).
Antennából a legjobb amit ismerek az a Seltech Grid antennái. Az egyik itteni WiFi szolgáltató is ilyen antennákat használ hosszútávú átlövésre (~10-15km).
Tudnál ajánlani egy adaptert+hozzá antennát amivel elégjól áthidalható a 2-3km???
Amúgy a neten néztem hosszabítót 300Mb-s adaptert meg 20dB YAGi antennát ....Ez jó lehet 2-3 km-re?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!