Legalább milyen gép kell ahoz, hogy egy 40 slotos css, egy ts3 és egy kisebb weboldalt ellásson?
Figyelt kérdés
a ts3-on mindenki fenn lenne a css szeróról és a weboldalon nem lenne inkább csak szöveg, nem látogatnák sokan.2011. júl. 13. 19:31
1/2 anonim válasza:
Egy i3-2100 már elég. És szerintem 2GB memória is.
...viszont ha non stop szervert akarsz otthonra, akkor inkább beruháznák valami kis fogyasztású, de mégis erős laptopba, mert jóval kevesebb áramot fogyaszt.
És persze elég stabil, és gyors internet kapcsolatra lesz szükséged. (nagyon minimum 10Mbit/s feltöltés)
2/2 A kérdező kommentje:
100/20-as netem van 6-os ping-el. Tudnál egy linket adni valamilyen olcsó laptopról? Vagy összeraknál nekem egy olcsó gépet? És az i3 nem túl gyenge? egy phenom 840 nem lenne erősebb?
2011. júl. 13. 19:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!