Maradjon a Codegen táp?
Figyelt kérdés
Most vettem egy gépet Gigabyte táp votl hozzá rendelve de codegent raktak bele , mert elfogyott a Giga , szerintetek egy ideig birná ezt a terhelést?
asrock lap
phenom x4 840 cpu
4GB DDR3 ram 1600mhz
1x500GB,1x1.5TB HDD
2x LG 20x DVd-iró
ATI Radeon 6570 VGA
3 venti
ennyi
2011. júl. 13. 16:50
1/13 P.O.C. válasza:
Hát egy ilyen komoly konfigot én biztos nem hajtanék ipari hulladék kodegánnyal. :D
Olvasnivaló:
2/13 anonim válasza:
"codegent raktak bele , mert elfogyott a Giga"
És te ezt elfogadtad?
3/13 P.O.C. válasza:
Amúgy meg nincs olyan, hogy gigabyte -ot rendelsz és helyette szutykot kapsz mindenféle figyelmeztetés nélkül. Én tuti kiverném a balhét, és a fejükön törném szét ezt a sz*rt..
4/13 A kérdező kommentje:
Szoltam érte és azóta sem lett semmi változtatás, egyszerüen nem akarnak cserélni szóval vagy hajtom ezzel vagy vezsek egy ujat .
2011. júl. 13. 17:10
5/13 anonim válasza:
Jó, de amikor átvetted, akkor tudtad, hogy nem az van benne? Mert ha tudtad, akkor persze, hogy nem lesz semmi, nem kötelesek visszacserélni.
6/13 A kérdező kommentje:
Dehogyis én mig itthon kinem csomagoltam gigabyte tápom van cimszóval voltam :D
2011. júl. 13. 17:13
7/13 A kérdező kommentje:
rendesen leesett az állam mikor megláttam hogy codegen mert direkt kerültem , mert tudom milyen szar alegtöbb
2011. júl. 13. 17:14
8/13 anonim válasza:
Melyik cég volt ez? Csak hogy nehogy így járjak...
9/13 A kérdező kommentje:
lambdacomputer
2011. júl. 13. 17:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!